Mars – must see av serier!

Vi ser knapt på TV lenger. Altså foruten om Barne-TV. Serier som går på TV, har vi gitt opp for lenge siden, da vi aldri klare å huske hvilke dag eller tid den sendes på. Netflix og HBO -serier derimot er vi gode på!

Nylig fikk vi anbefalt Banshee av et vennepar. Og vi har allerede kommet oss igjennom to hele sesonger! Kort fortalt  handler den om en kriminell mann som overtar som sheriff i byen, Banshee. Det er ikke tilfeldig at ha nå er akkurat i denne byen, han er nemlig på jakt etter sin gamle kjæreste. Kjipt for han, viser det seg at hun er lykkelig gift med en advokat og har to barn… Med han dukker det opp diverse problemer og utfordringer. Vi snakker skikkelig amerikans action serie. Skaperne er samme som stod bak True Blood. Virkelig en serie å få med seg. Du finner alle sesongen på HBO.

Sheriff Lucas Hood!

Ellers gleder jeg veldig til Game of Thrones kommer igjen, i Mars, er det ikke? Andre serier jeg gleder meg til å pløye igjennom nye sesonger av er: Billions, Madame Secratery, Homeland, Designated survivar!

Hva ser du på? Har du noen serietips til meg? Tips meg og jeg blir glad!

God helg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.