Markus (1år) @ shopping …

…finner du Markus blandt alle kosebamsene? Sånn ser det ut når Markus er med i lekebutikken. Han ligger der og koser seg, mens de tre andre flyr høyt og lavt for å vise hva de ønsker seg til jul. Som er en liten evighet til. Men for all del, alle julegaveønsker blir husket av mamma. Utfordringen blir for de å huske at det var akkurat dette de ønsket seg til jul i januar … Flere som har gått på den smellen?

… Sånn står Markus stort sett om dagen når han er med for å handle mat. Han er ikke så glad i gå med sko, så vi øver. Men han står bomstille!  Som om han ikke klarer å flytte bena. Konklusjon: han er ikke like opptatt av sko som mamma’n sin!

.. sånn ser han ut når han kjeder seg i butikken…  Likevel er han er tålmodig gutt som er med meg når jeg er på farten. Ikke det at han faktisk har noe valg, heller. Frukt og grønnsaker er han veldig oppdratt av om dagen. Gi han en agurk og er strålende fornøyd! (Helt til jeg tar den fra han når jeg må betale ….Ikke like happy da!) Flere som kjenner seg igjen?

Markus var strålende fornøyd med et eple 🍏 Takk Rema 1000 for at dere byr på gratis frukt til barna når de er med på handletur.

Konklusjon, å være med mamma på handletur, er OK så lenge Markus har noe i hendene sine eller kan spise på noe 😂

Ha en strålende fredag og riktig god helg! Har du noen morsomme  planer for helgen? Her tar vi helgen litt som den kommer, uten de store planene.

Klem,

Linn 💙

⭐️PS, følg FruBebersHverdag på Facebook! Akkurat nå, kan du vinne en #skiphop søsken/tvillingstelleveske der – for deg med tvillinger eller tette søsken, er denne genial! Jeg elsker min⭐️

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Markus (1år) @ shopping …

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Med sko-ikke happy, uten sko-kjempehappy! Løper rundt overalt!
   Han har jo ikke så mye annet valg enn å bli med meg uansett 😂 men som regel er han veldig lett å hamed å gjøre altså. Klager ikke!
   Frukt til barna er supert! Det gir meg ihvertfall 20 min til å handle, selv med alle fire på slep!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.