Kjære Pasientreiser! Hvem av dere drikker på jobb?!

«Til den det måtte angå!»

Jeg er sint. Skikkelig oppgitt og frustrert.

Slik startet min klage til Pasientreiser! Hit sender jeg reiseregninger hver gang Markus er på kontroller. Med andre ord, jeg har i løpet av dette året hatt en del å gjøre med de. Samme som at jeg kommer til å ha mye med de å gjøre de neste 9 årene. Frem til nå har jeg sendt inn reiseregninger hver 3.måned for de ordinære kreftkontrollene, samt mellomkontrollene som har vært en gang mellom de ordinære kontrollene. Derfor har jeg bestemt meg for å sende en klage først som sist. Da de gang på gang påstår at nødvendig dokumentasjon mangler. Men det gjør den selvsagt ikke. For i motsetning til Pasientreiser, så har jeg stålkontroll!

Hvordan kan de påstå at det ikke står at jeg kjørte bil av medisinske grunner?!

Hver eneste gang gjør de samme feil. De påstår at ikke vedlegg er med – hvilket de alltid er. Dere som kjenner meg, vet at jeg er supernøye på sånne ting, i tillegg forsikrer jeg meg alltid med å ta bilder av alle dokumenter jeg sender inn, før jeg sender de. Det viste seg å være lurt i dette tilfelle! Derfor vet jeg har gjort det riktig, Pasientreiser påstår det motsatte.

Hver eneste gang jeg får et vedtak må jeg ringe, forklare, be dem lese det som står der. Likevel har jeg faktisk fått nok et avslag på samme søknad. Det vil si, jeg fikk den delvis innvilget. Jeg fikk innvilget bompasseringene, men IKKE bruk av bil. Da de «manglet nødvendig dokumentasjon» – som selvsagt var tapet midt på arket! I tillegg stod det at jeg fint kunne ta offentlig kommunikasjon fra Moss til Riksen, da det var det billigste alternativet… Jeg spyr!

Jeg lurer på om det er noen som drikker på jobb? Eller jeg har faktisk konkludert med at noen drikker på jobb! Eller kanskje de rett og slett ikke kan lese?! Det er en mulighet det og …

 

Hvordan kan man unngå å se denne parkeringslappen?!

Er det mulig å være så fjern at du ikke ser parkeringslappen som er tapet midt på dette arket?! Jada, Pasientreiser kan!

Jeg har rett til innsyn i saken min, saksbehandleren jeg snakket med igår sa at det ikke gikk. Jeg forklarte at det stod meget tydelig på arket fra henne, om at det har jeg rett til. «Nei, da må du sende en Mail» var svaret jeg fikk. Idag ringte jeg på nytt og snakket med en annen (som ikke virker å drikke i arbeidstiden) – som skulle ordne det for meg. Jeg tror nemlig det er samme saksbehandler på alle sakene våre… Tør du vedde imot meg?

Frustrert. Ja. Oppgitt. Ja. Kjipe er at jeg skal gjøre dette i mange år fremover. Like greit å ta kampen NÅ, ikke sant?

Har du noe erfaring med Pasientreiser? Positivt, negativt? Nøytralt? Del gjerne, for jeg er i ferd med å bli sprø …

⭐️Følg FruBeversHverdag aka Frustrert Frue på Facebook i kampen mot Pasientreiser … ⭐️

klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Kjære Pasientreiser! Hvem av dere drikker på jobb?!

 1. m

  Ja, irriterer meg grønn av de. Hadde vært så mye enklere om de innvilget istedenfor å sette spørsmålstegn ved alt. Folk gidder ikke styre med å sende inn for moro heller.

  Aha. Takk for opplysningen!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   De lager jo bare mer problemer for seg selv ved å endre reglene stadig vekk. Det kjipe i min situasjon er at jeg ALLTID har sendt med de det krever, det er bare fulle på jobb og klarer ikke å lese 😂 dessuten tror jeg det kommer veldig an på hvem du prater med der, for noen der kan jo ikke svare på noen ting … Frustrerende ja!

   Enig, det er nok sikkert mange som gir f – jeg vurderte det et øyeblikk jeg og. Men innså at det er en prinsippsak og jeg skal tross alt gjøre dette mange år fremover …

   Svar
 2. m

  Pasientreiser skal ha alt inn med teskje. Jeg har måttet sende ny dokumentasjon gang på gang (om å ha med ledsager), og når sykehuset dokumentere mitt besøk må det være fra klokken da til klokken da…

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Spør du meg, så virker det som om de drikker på jobb og koser seg… bare synd de ikke skjønner at de dummer seg ut, bruker mer penger (lønn til skasbehabdler, porto på avslag opptil flere ganger PS sak, tid osv) !! Men jeg gir meg ikke jeg.

   Nye regler fra 01.10.2016 de krever ikke oppmøtedokumentasjon lenger tror jeg. Men de er blitt mye strengere på bruk av egen bil. Det må stå fra sykehuset «medisinske grunner»- holder ikke at de skriver kjørte egen bil. For Markus er jo 1 år og han burde jo kjøre selv nå 😂

   Svar
 3. Nann Karin

  Kjære deg, jeg håper å slippe å følge deg i kampen mot pasientreiser de neste ni årene. Jeg håper det kommer en løsning. Men, man kan jo lurer på om lønnsutgifter er billigere enn å utbetale reisepengene, for alt dette ekstra arbeidet må vel også koste timer for arbeidsgiver?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.