Høy puls (Jonathan 2 år) @legevakten og spy på puppen Markus (1 år) En heeelt vanlig dag!

Onsdag. Jonathan har ikke vært seg selv tidligere i uken. Han har vært veldig slapp. Ingen feber. Ingen oppkast eller diaré. Normal matlyst. Bare veldig slapp allmentilstand. Barnehagen ringte meg og for å si at han var veldig slækk og sa han han veldig høy puls. Selv da han sov hadde han høy hvilepuls. Jeg hentet han. Alt han ville gjøre var å spise ostesmørbrød og sitte på fanget mitt. Han spiste. Sakte. Altså skikkelig sakte. Tok pulsen hand flere ganger. Stadig høy. Jeg snakket med legegsvkten, som ville at han skulle komme å sjekkes ut. Normal CRP, normal bodprosent. Fortsatt ingen feber. Ingentkng etter ørebetennelsen LINK, ei heller i halsen. Bare litt for høy puls. Dersom allmentistanden vedvarer og pulsen er like høy om et par dager, må han trolig til videre undersøkelser.

Som legen sa, det er mulig han går å brygger på noe, men det er vanskelig å vite. Jeg vet også at barn har høyre puls enn voksne, men han har ikke sååå høy puls til vanlig. To dager senere var han helt fin igjen. Heldigvis!

Premien hos legevakten!

Markus har vært helt som vanlig i hele dag. Han er en aktiv gutt. Høyt og lav hele tiden. Bare fem minutter før han våknet sa jeg til Robert at jeg begynte å føle meg litt slækk selv… (det burde jeg ikke sagt!) Han våknet på kvelden og jeg gikk opp til han. Oppkast overalt i sengen hans… Flashback til desember og den fine oppladningen til jul, da alle fire guttene og Robert spydde i flere uker! Etter at alt av sengetøy, madrassbeskytter, dyner og sengekant var slengt i maskinen og sengen redd igjen, ville han ha pupp. Ikke før han hadde tatt puppen i munnen, spydde han igjen. Over hele meg …

Jeg føler meg ikke mindre slækk eller uvel nå … Nå banker vi i bordet og krysser fingre og tær, for at dette ikke er en liten epedemi igjen!

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook!⭐️ Og hjelp meg å få TFK TRIO vogn til de tre minste guttene!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

14 kommentarer til “Høy puls (Jonathan 2 år) @legevakten og spy på puppen Markus (1 år) En heeelt vanlig dag!

  1. Anniken vdC

    Usj.. leser i kommentarene at situasjonen har forværret seg. Håper ikke du blir syk selv da.. da blir det jo tøffere for alle 💙 god bedring der.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.