Har DU noen gode rydde tips?

Jeg trenger noen rydde-tips! Altså for 3 barn siden, så bygget vi på huset, i begge etasjene. Jeg fikk tegnet og bygget en ganske stor walkin garderobe. Den gang, var et god plass til alt til Daniel og oss. Nå som familien har vokst med 3 nye medlemmer, er den for liten. Jeg river meg i håret (det lille jeg har igjen etter alt hårtapet gjennom 3 supertette svangerskap) over plassmangel. Derfor jeg har «innredet» gjesterommet …Nå drømmer jeg om et gedigent rom, fullt av høyskap med plass til alle klær til alle seks, sengetøy, håndklær etc. Alt på samme sted. Jeg vil ha et sted å gå til når jeg skal legge inn klær i skapene, ikke løpe opp og ned. Inn og ut, bort og frem hver gang. Hvordan har du det?

Min lille «hjelper» …

Jeg har flere sånne klesstativ til ullklærne til guttene, dresser etc. Men ingen plass å plassere de, nå står det et midt i stuen! Når jeg rydder nå, så rydder jeg ting utgav synsfeltet og gjerne inn på gjesterommet. Jeg måtte faktisk si at vi ikke hadde overnattingsplass til et vennepar nylig, fordi jeg ikke orket å rydde rommet. Men skal jeg gjøre det! Jeg vet bare ikke helt hvor jeg skal gjøre av det…

⭐️Følg meg gjerne på Facebook! i veien på et ryddig hus…⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Har DU noen gode rydde tips?

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg har ting i alle rom sjøl.

    Men siden jeg har tørketrommel har jeg nå mindre av alle type tekstiler. Alle håndklærne, hårturbaner og kluter er under vasken i skap der. Mine klær på mitt soverom og jentene har sitt i to kommoder på sitt rom. I tillegg har de tre hengeskap, der henger lange kjoler og sesongklær. Sengetøy har vi faktisk bare ett til hver seng. Jeg får snart plass i en liten bag. For jeg kaster fortsatt.

    Nøkkelen for å rydde rommet: Sett på timeren til 15 minutter, sett på musikk, og så kan du lese blogger, ta en kaffe, gå en tur, spise sjokolade, når du har lyst tar du nye 15 minutter. Snart er det vanskelig å stoppe når alarmen ringer og sier du skal ta pause.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.