Fantastiske Vidunderpappa.no for MIN sak! (Barnekreft)

For kort tid tilbake var jeg i kontakt med Thomas, pappaen og bloggeren bak Vidunderpappa! Dersom du ikke allerede har lest bloggen hans, anbefaler jeg deg å titte innom. En super blogg jeg har fulgt siden rett etter jeg selv begynte å blogge. Uansett – jeg lurte på om han ikke kunne skrive noen ord og tanker om BARNEKREFT i forbindelse med Den Internasjonale Barnekreftdagen 15.02.2017 – det ville han, han skrev til og med et helt innlegg, du kan lese her! 

«Men for en kunnskapsløs pappablogger som det jeg er, er det lite jeg personlig kan gjøre. Eller er det virkelig det?»

«Jeg gjør nå et forsøk på å dra i gang noe som dere kan alle bidra til. Dere kan bruke den motivasjon som dere føler er riktig for dere. Enten kan dere være motivert for å bidra til Barnekreftforeningen og deres kamp, dere være motivert for å hjelpe barn eller familier der ute som har det ganske vanskelig, eller dere kan rett og slett være motivert for å se vidunderpappa slite seg fullstendig ut.»

:Thomas – pappa og bloggeren bak Vidunderpappa

Thomas skal løpe MARATON for Barnekreftforeningen! Maraton! Vi snakker 42 km!! Du kan være med å støtte vår hjertesak ved å donere 10-. PR fullførte kilometer Thomas løper! Er du med? Jeg er helt klart med!

Jeg anbefaler deg virkelig å støtte Thomas her, altså maraton! Respekt! Det fortjener kred! I tillegg for min store hjertesak! Kom igjen, folkens!

Thomas løper maraton for mine hjertesak! (Bildet er fra vidunderpappa sin blogg, gjengitt med tillatelse!)

 

Følg gjerne Vidunderpappa og FruBeversHverdag på Facebook!

Thomas, tusen takk for ditt engasjement og at du tok deg tid til å skrive om min viktige, hjertesak! God helg!

Stor klem fra

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.