DIY: hjemmelagde karameller! Lag lørdagsgodteriet selv med barna —

Hvem liker vel ikke karameller? Hva med hjemmelagde karameller? Her har Robert laget hjemmelagde karameller, mens jeg stod for innpakningen. Det er viktig at det ser fint og innbydende ut og, ikke sant? (Og jeg kjenner mine egne begrensninger på kjøkkenet…) Hver karamell ble omhyggelig innpakket i mellomleggspapir, for å unngå en haug med kliss.

 

Et lite tips, putt de i fryseren en time eller to – da blir de ikke helt frosne, bare utrolig digge! Et annet tips: riv litt limeskall og strø over. Hva med finhakket chili? Havsalt-flak? Det er så mange utrolig digge kombinasjoner, bare å begynne å prøve!

Desverre har jeg ingen oppskrift å dele med dere, fordi her ble de laget litt på feelingen og uten noen oppskrift. Men det er bare å Google, så får du opp mange.

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook! ⭐️ – ikke for oppskrifter, men kanskje ett og annet tips 😂😂

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.