De fleste ulykker skjer i hjemme, sies det! (1 ulykke kommer sjeldent alene – ulykkesfugl!)

Jeg føler at jeg inne i en riktig så uheldig periode om dagen:

Rett før jul hadde alle guttene omgangssyken på rundgang i 3 uker! Midt oppi der, gikk vaskemaskinen vår i stykker (passet jo kjempebra, med fire spysyke gutter og mann) ! Kun få uker før, rett før vi skulle ha vårt årlig julebord med venner, tok oppvaskmaskinen vår kvelden. Ypperlig timing som vanlig!

Som mamma til en 7 åring, 3 åring, 2 åring og 1 åring (med eller uten omgangssyken) er jeg ikke særlig avhengig av verken oppvaskmaskin, vaskemaskin, støvsugerbil eller tørketrommel… DET VAR IRONISK MENT, om du ikke allerede skjønte det!

Mandag gikk nemlig tørketrommelen vår i stykker! Heldigvis er godt innenfor garantitiden og jeg har bestilt service på den. (Samme mannen som var her på vaskemaskine faktisk, han begynner å vil godt kjent her nå…) Han kommer om ca en uke. En UKE! Sa jeg at jeg har fire barn og ikke særlig avhengig av den? Åh….

Så de som sier at ting var så mye bedre i gamle dager – de lyver! Jeg er glad for at jeg har en vaskemaskin, oppvaskmaskin og tørketrommel, jeg. Det er faktisk mine bestevenner i huset. Uten de, ja, da stopper det opp.

Følg  ulykkesfuglen / FruBeversHverdag for flere ulykker i hverdagen!

Ha en finfin dag – uten for mange ulykker!

Klem,

Linn 💙

2 kommentarer til “De fleste ulykker skjer i hjemme, sies det! (1 ulykke kommer sjeldent alene – ulykkesfugl!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.