Alt går ikke etter planen, kaviar i håret og frisørtimer … En helt vanlig lørdag @FruBeversHverdag!

Lørdag morgen var min sove-lenge morgen. Som jeg gledet meg til. Sove lenge! I et par dager har jeg hatt vondt i nakken og (sikkert som følge av at jeg sover litt rundtomkring på natten, noen ganger i Daniels seng, andre ganger i en alt for liten gjesteseng og ytterst sjelden, tilbringer jeg en hel natt i vår seng…) Uansett, sove-lenge konseptet utgikk brått og brutalt da Sebastian ville vise meg Pokémons på iPaden! Kl 08.10. Jeg som hadde gjemt meg i Daniels seng også. Der trodde jeg at jeg ville få være i fred. Den gang ei gitt! Etter å ha vist meg uendelig mange rosa, grønne og blå Pokémons , ville han at vi skulle se på film sammen. Med lyd. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Jeg måtte telle inni meg for ikke å rope ut «la, mamma sove mer!» Vi ble liggende nesten en time å se film sammen. Overraskende nok, da jeg fikk gnidd søvnen ut av øynene, var det ganske så koselig. Vi delte dynen og puten til Daniel og så på film.

Etter egg og kaviar på hender og i håret (det andre kaller frokost), gikk turen til frisøren. Robert og de to mellomste trengte en klipp. Jeg ble positivt overrasket, Sebastian klippet seg med Ninjago på mobilen, uten en eneste lyd! Jonathan lagde et lite rabalder, men det gikk fort over det og! Thomas toget på telefonen denne gang og bestikkelse om en grønn kjærlighet etterpå, gjorde susen!

Hadde DU en fin lørdag? Hva gjorde du?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Alt går ikke etter planen, kaviar i håret og frisørtimer … En helt vanlig lørdag @FruBeversHverdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.