Vinn et gavekort fra … GIVE AWAY fra en av mine favoritter!

Netflix! Jeg elsker Netflix – det samme gjør barna. Spesielt etter de fikk offline modus og – genialt i bilen og på reiser. Hva er din Netflix favoritt? Jeg har så mange at jeg kunne skrevet en laaang liste …

Barnas favoritter @ Netflix! Hva er dine favorittter?

I #inspirajulekalenderen var jeg så heldig å vinne et gavekort på Netflix hos Livet i casa Didriksen!

Men vi har allerede Netflix abonnement, derfor ønsker jeg å gi det bort til en av dere som leser bloggen min. Dette kan du bruke selv om allerede har abonnement også!  Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare på følgende spørsmål;

Skriv navnet på en av mine fire gutter! For å øke dine vinnersjanser, skriv flere av navnene på guttene mine. Et navn PR kommentar!

Kommenter under her på bloggen eller på festet innlegg på Facebook siden. En tilfeldig vinner trekkes søndag kl 21.00. Jeg takker ydmyk for alle som følger oss på Facebook! –følg oss gjerne du også, om du ikke allerede gjør det. Du er også hjertelig velkommen til å dele med venner du tror vil ha glede av et gavekort hos Netflix.

Lykke til!

Klem,

Linn 💙

NB: innlegget er IKKE sponset av Netflix!

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Vinn et gavekort fra … GIVE AWAY fra en av mine favoritter!

 1. Kirsti Haram

  Markus 💙 Mange favoritter på netflix. Har akkurat sett ferdig The Affair og Outlander. Serier som får en til å reflektere over livet. Barna har uendelig mange favoritter, så de kan eg nesten ikkje liste opp! 😂 Ønsker dere alt godt i det nye året! ❤

  Svar
 2. Nann Karin

  Jeg må bare skrive Sebastian, altså <3 Men kan gjerne ramse opp alle de andre fine gutta dine også.
  Jeg har ingen favoritt, vi lever litt i steinalderen enda 🙂

  Klem for en god dag 🙂

  Svar
 3. Abelone

  Ingen mulighet for å øke vinnersjansene ved å legge inn i kommentar med hvert navn? 😉
  Barna dine heter Daniel, Sebastian, Jonathan og Markus.

  Både små og store her hjemme elsker netflix, og merker at jeg nå har blitt så vant til at mange rundt oss har det at jeg antar at alle andre har det også og snakker om seriene som om det var noe som gikk på tv i går… Er ikke akkurat livetv lenger, nei.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.