Ull er gull – hva er din ull favoritt? (Hjemmestrikket!)

For øyeblikket har jeg helt ull-dilla! Selv går jeg i ulletopp fra Pierre Robert eller tynne ullgensere innerst og alltid ullsokker! Det er så deilig og behagelig, samtidig som at jeg holder meg varm. Guttene er kledd i ull fra topp til tå og gjerne i flere lag. Jeg skrev nylig et innlegg om Janus ull – mine favoritter til barna! Men det er ikke til å komme fra at hjemmestrikket ull slår alt annet! Da jeg knapt kan strikke en rett maske selv, er jeg veldig takknemlig for tante Greta. Min snille, gode tante som strikker og strikker til guttene. Som alltid sørger for at de er gode og varme!

Islender-sett ❄️

Opp igjennom årene har hun strikket uendelig mye til dem. Marius – mønsteret er nok en av mine favortitter. Det er klassisk og tidløst. Jeg har valgt å ha kun blått/hvitt på noen av de siste dressene hun har laget for variasjonenes skyld. Til jul fikk de hver sitt sett med genser og bukse i denne fine, duse fargen. Er det ikke fint?

Alle fire guttene fikk deilig hjemmestrikket sett til jul ❄️

Kan du strikke? Jeg kunne virkelig ønske jeg kunne det, men innser at der er jeg ikke. Det eneste jeg har strikket noen sinne er et 1×1 meter dobbelt ullteppe til Daniel da han var nyfødt. Etter det har jeg ikke rørt en strikkepinne … Øverst på strikke-ønskelisten nå, står det er stor, deilig og myk ull genser til meg selv. En sånn type oversized genser… *drømmer*

Ha en strålende, kald fredag! Og god helg når den tid (snart) kommer!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Ull er gull – hva er din ull favoritt? (Hjemmestrikket!)

 1. Nann Karin

  ha, ha strikket i sinne du 🙂 Men, da kan du i alle fall.
  Jeg har mange favoritter i hjemmestrikket ull, jeg. Pjokken har et helt utvalg av ulike plagg. Jeg er glad i Vossajakka hans, fordi den er litt gammeldags. Jeg føler at han er litt pynta når han har den svarte og grå jakka med hette til mørke bukser, – eller når han har den svarte og hvite seterdalsgenseren til bunad. Når han er på fisketur så velger jeg ofte islenderen. Men, det er et mønster som han alltid har hatt klær i og det er Marius mønsteret. Han har og har hatt de som kommer fra det som tidligere het Ugly Children Clothing og han har alltid hatt en hjemmestrikket variant. Den som brukes nå er laget i en av yndlingsfargene hans, grønt.

  Oj, det ble et langt innlegg, og det kunne blitt lengre, for jeg synes det så masse fint strikk. Og ull er gull, – uansett, men jeg synes også det er stas med det som er hjemmestrikket. Selv om jeg strikker, eller kanskje nettopp derfor, så blir jeg rørt hver gang noen har strikket til gutten min. Det ligger timer i det <3

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, ikke sant? Man merker at det liggende kjærlighet bak, for man vet det går med timer til å gjøre det, enig med deg der! Du er jo så heldig som faktisk kan strikke da! Jeg husker jeg var super happy med pleddet jeg strikket til Daniel. Skal se om jeg finner det, så skal du få se. Husker jeg bannet høyt hver gang tok frem strikketøyet, men himmel så glad jeg er for at jeg fullførte. Dobbelstrikket ull, mykt som bare det og ikke minst varmt. Alle fire guttene har brukt det ute i vognen når de sover og det er minus grader.

   Ugly Children hadde mye fint! Har en del derfra jeg og. For øyeblikket er det Janus ull eller hjemmestrikket som er absolutte favoritter 💙

   Marius mønsteret er jo tidløst! Går til hverdags så vel som fest!
   God helg, Nann Karin!

   Stor klem til deg!

   Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha ha 😂😂 jeg kan ikke lese en oppskrift, ikke kan jeg FØLGE en matoppskrift, ikke kan jeg lese en note og det til tross for at jeg tok pianatimer som liten … så her føler jeg at jeg definitivt at jeg kommer til kort! Du derimot KAN bake – det har jeg sett mange ganger før, du KAN lage mar – det har jeg også sett mange ganger før og du kan helt sikkert lese noter. Kanskje du bare ikke vet det enda? 🙂

   Tror jeg får bestille en genser hos tanten min 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.