Mitt største intervju noen sinne, med Norsk Ukeblad (BARNEKREFT)

I høst var Norsk ukeblad her og gjorde et større intervju med meg. Intervjuet handlet selvsagt om Markus og hans tøffe start på livet. Utgaven er rykende fersk og er å finne i butikkhyllene nå.

@Norsk Ukeblad 1.utgave 2017

Hele fire sider ble viet intervjuet og er kort summert Markus sine første leveuker. Alt fra ukene på Rikshospitalet. Det føles rart å lese det, for det virker ikke som om det er oss det handler om. Nå er det like før Markus fyller 1 år og det var jeg jammen ikke sikker på om han ville gjøre ifjor.

Kjøp gjerne magasinet og les hele intervjuet mitt.

Klem,

Linn 💙

Følg meg gjerne på Facebook! 

Annonser

2 kommentarer til “Mitt største intervju noen sinne, med Norsk Ukeblad (BARNEKREFT)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.