Mc Donalds Vestby redder dagen! Sånn helt på ekte! #hverdagshelter!

Tenke seg til! Det var en overskrift jeg aldri trodde jeg kom til å skrive. Men Joda, Mc Donalds på Vestby reddet dagen. Dagens som startet med 11,5 minus grader og en cappuccino fra bensinstasjon som smakte dritt. (Den første bensinstasjonen jeg stoppet var stengt – døgnåpent… særlig da!) Jonathan som ikke ville i barnehagen men heller være med Daniel på skolen og lagde er stort nummer ut av det. Jada, der lå listen for dagen.

Jeg hentet Daniel på skolen og skulle kjøre han til Pappa’n sin da han skal være der i helgen. På veien stoppet vi på drive in Mc Donalds på Vestby. Daniel var sulten. (Fredag tross alt, så en happy meal må da være innenfor?) Gutten i luken var veldig hyggelig (langt hyggeligere enn «hei! Kan jeg ta din bestilling?»-varianten) Jeg spurte om jeg kunne få en frappe med is fremfor krem – en favoritt! – ingen andre steder de gidder å lage det til meg. Mens han uten problem fikset opp og var veldig serviceminded og blid. Etter mange år i servicebransjen (hotell) er service en av tingene jeg er veldig opptatt av. #hverdagsservice! Bare på grunn av denne ene gutten på Mc Donalds, så kommer jeg garantert til å kjøpe mer frappe med is der! Daniel sa det til meg da vi ventet på maten hans «mamma, han var hyggelig» – jeg fortalte gutten i luken at han måtte fortsette å smile og være den han var, for det var god service. Da ble han litt flau, tror jeg.

I am loving it!

Det er jo like viktig å gi tilbakemelding på gode kundeopplevelser, ikke bare de gangene man klager. Ikke sant? I nærbutikken min er de som jobber der veldig hyggelige – hvilket gjør at jeg heller handler der, fremfor de to andre som ligger like nærme. Det koster så lite å si et lite hei eller ha en fin dag! Og det gjør meg glad! Er ikke service viktig? Hva mener du ER bra #hverdagsservice?

God helg!

Klem,

Linn 💙

Pst, om noen skulle kjenne vedkommende på Mc Donalds, så vis han gjerne denne. For så fornøyd var jeg og it made my day!

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Mc Donalds Vestby redder dagen! Sånn helt på ekte! #hverdagshelter!

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Service er utrolig viktig, det er det som avgjør om jeg kommer tilbake om det finnes flere leverandører av samme produkt. Jeg forsøker også gi slike tilbakemeldinger, gjør kanskje at de orker enda litt mer?

    Positiv spiral!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.