#krafttak mot BARNEKREFT og jeg har planlagt noe stort!! Vil DU være med på årets viktigste aksjon?

Få dager etter min fjerde sønn, Markus kom til verden, ble han kreftoperert for en utrolig sjelden og medfødt krefttype, Nevroblastom! #barnekreftforeningen betyr mye for meg og jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville bidra på alle mulige måter.

Nå er det ca en måned igjen til den internasjonale barnekreftdagen som markeres 15. Februar. I år har jeg vært heldig å fått med meg mange flotte bedrifter, både lokalt og ikke lokalt til å støtte Barnekreftforeningen – min store hjertesak! 

Takket være disse fantastiske mennenskene har jeg kunne pakke inn en haug med flotte premier som i disse dager overrekkes Barnekreftforeningen. Markus har rørt mennesker rundt omkring i hele Norge med sin spesielle historie og det er fantastisk å se  totalt ukjente mennesker bryr seg. En stor, spesiell og takknemlig klem til alle og enhver av disse flotte bedriftene og gavmilde mmenneskene! Uten dere ville jeg ikke kunne gjort dette. (klikk på bedriftsnavn og kom rett til hjemmesiden deres)

Lille Lam

Lille Lam har de deiligste ullteppene jeg noen gang har hatt til barna! Dessuten har de flotte dresser som jeg er veldig glad i. De har gitt super fine ull luer til jente og gutt.

Myke Mule

Kuleste Mari, damen bak Myke Mule har donert limited edition smykker lager kun for min store hjertesak! Jeg har flere av smykkene hennes selv og jeg er veldig glad i de, blandt annet navnesmykket mitt med alle navnene til guttene. Dessuten fikk jeg et spesielt smykke da Markus lå på sykehuset «verdens beste mamma» – det betyr ekstra mye for meg.

Askeladden navnelapper

Askeladden Navnelapper har gitt selvklebende refleks pakker. Kulere refleks skal du lete lenge etter! Guttene fikk slike reflekser ifjor vinter og har de på jakkene og skoene sine. Veldig populært!

Personlig Almanakk

Personlig Almanakk har gitt gavekort, så vinnerne selv kan designe sine egne kalendere eller almanakker! Jeg har nettopp bestilt meg ny kalender for 2017. Jeg digger disse kalenderne. Ekstra fint at man kan starten den på akkurat hvilket måned man ønsker selv.

WELEDA Norge

WELEDA Norge har gitt body wash, body kremer og organisk, sukkerfritt godteri! Jeg har selv brukt denne kremen til både meg selv og guttene. Body Washen har jeg dessverre aldri prøvd, men den lukter veldig godt.

Color Wool

Color Wool har gitt gavekort så vinnerene selv kan velge fra deres flotte kolleksjon! Her snakker vi flotte, klassiske ullplagg i god kvalitet. Ull er som du allerede vet, gull! Jeg elsker ull, året rundt!

Eventyrfabrikken

Eventyfrabrikken har gitt fribilletter! Lek, moro og aktivitet på høyt nivå!

Millema

Millema har gitt deilige, fargerike og kule sokker! Guttene favoritt, ullsokkene er fantastiske. God kvalitet, holder fasongen vask etter vask. Pluss for at man kan skrive navn inni.

AVAmini 

AVAMini har gitt en rekke kule, fargerike bite/ammesmykker. Jeg har to ammesmykker selv, som er populære. Fine fargerike smykker som barne trygt kan bite på. Kan fint også brukes av en liten prinsesse!

Binky Spritz

Binky Spritz har gitt «all natural antibac» ! Jeg har en sånn liggende i stellevesken, en i bilen og en i vognen. Man vet aldri når man trenger antibac!

Hekle og strikke

Hekle og strikke ved Maria har laget noen super skjønne kosekompisser til min hjertesak! Da Markus ble født fikk han en vognleke med navnet sitt på. En kreativ dame som lager de mest utroligste ting.

Sassy Hair

Sassy Hair har gitt forskjellige produkter!

⭐️⭐️Jeg blir veldig glad om du vil følge meg på Facebook! ⭐️⭐️

 I anledning den internasjonale BARNEKREFTdagen skal min lokalforening, BARNEKREFTFORENINGEN ØSTFOLD, ha loddsalg rundt omkring på de største kjøpesentrene i fylket. Disse fantastiske premiene jeg har samlet inn blir fordelt rundt og vil glede mange vinnere. 

Om du bor i Østfold, kom deg ut på et kjøpesenter og støtt en veldig god sak, kanskje du vinner en fin premie og

Dato for stands: lørdag 18.02.2017.

Klem,

Markus & Linn 💙

Ps, om du har en liten (eller stor) bedrift og vil bidra – ta kontakt med meg på mail! Frubevershverdag@gmail.com 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “#krafttak mot BARNEKREFT og jeg har planlagt noe stort!! Vil DU være med på årets viktigste aksjon?

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg kommer til å gi fra meg alle de 80 premiene som blir brukt på stands. I tillegg har jeg fått et par jeg kommer til å gjøre noe med. Mulig jeg bruker min innsamlingsaksjon til det – på en eller annen måte. Det er super fine premier om jeg kan si det selv! Så følg med – du skal ikke se bort ifra at det kommer noe på bloggen også!

   God kveld til deg, Line! Klem 💙

   Svar
 1. MoonStar

  Så flott.. Lykke til med arrangementet.. Fine gevinster dere har skaffet.. Sjølv skal jeg lese for en god sak. Det er 3 året jeg arrangerer 😊 og håper enda fler vil delta i år. Vi har vært heldig å få inn masse donasjoner fra forlag og forfattere på bøker som vi skal lodde ut 😊
  Tidligere år har det meste vært sponset av meg selv med litt donasjoner fra forfattere. Så spennt på hvordan det blir i år 😊 morro hvis vi kunne fått inn mer en første året. Da fikk vi inn over 8000kr 😱

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Så bra! Hvilket sak er det du organiserer for da? Jeg krysser fingrene og håper at du får inn masse penger! Det er super viktig med frivillige i frivillige organsisasjoner – ellers er det ingen til å dra hjulene rundt. Og akkurat når det gjelder BARNEKREFTforeningen, så kan jeg ikke annet enn å bidra. Skal du ha vanlig loddsalg eller? Det er det BARNEKREFTforeningen skal ha, enkleste måten. Jeg satser på at det er mange som støtter våre saker og at enda mer penger blir samlet inn! Ha en fin kveld!
   Klem!

   Svar
   1. Line Skori

    Pengene går til barnekreftforeningen. Har laget donasjons side på hjemmesiden deres.
    Litt usikker på hvordan vi gjør med utloddingene enda.. Tidligere år har jeg lagt ut bilde på facebook event. Også kan folk skrive om de vil delta på den boken, også har jeg manuelt trekkt ut vinner.
    I tillegg har jeg hatt en stor gevinst, hvor det trekkes en vinner av alle som har donert penger.

    I år blir kanskje litt annerledes, da vi skal avholde litt bokrelevante konkurranser osv 🙂
    Du kan se mer og følge med på facebook eventet vårt om du har lyst 🙂
    https://www.facebook.com/events/600352773506966/

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.