FruBeversHverdag tema bursdag uten tema

Jeg er en fest-planlegger, er du? Her er 3 tips til en vellykket 1 årsfeiring! (Tema fest)

Som du sikkert allerede vet, så elsker jeg å planlegge festligheter. Enten det bursdager, Halloween fest for barna, middager med venner, julebord, navnefester etc. Jeg bare elsker det!

Nå er det ikke lenge til Markus fyller 1 år og han skal selvsagt feires. Planen er et familieselskap med store og små. Her i huset er temafester alltid populært, Daniel hadde fotball tema da han fylte 7 år, Sebastian hadde Thomas toget som tema da han fylte 3 år. Markus er for liten til å velge selv, så storebrødrene har valgt at Markus skal ha cupcake tema! (Av alle ting, men Sebastian insisterte og de andre to bare nikket, så da blir det cupcake tema da)

Med tema klart så er det bare å begynne planleggingen… Har du tittet inne på Festpakker sine sider? De har fest kit med forskjellige tema og alt du trenger for å arrangere din temafest! Her er det masse inspirasjon å hente. Titt gjerne innom siden deres.

Screen Print fra festpakker.no – cupcake tema til M’s 1 årsfest!

Jeg blir ikke helt enig med meg selv angående hva jeg skal servere. Det må være barnevennlig men også voksenvennlig. Pølser føler jeg er oppbrukt. Det bør også være noe M faktisk kan spise. Samtidig noe som er lett å lage til mange mennesker. Har du noen forslag? Nå snakker jeg om typ lunsj. Når det gjelder kaker er planen å lage cupcakes, så klart! Robert må også til pers og må stå for en eller to kaker.

Mine 3 tips til en vellykket 1årsfeiring:

Ikke legg listen skyhøyt – husk hovedpersonen er 1 år og trolig lite kravstor når det kommer til både gjennomføring, pakker, tema, gjester etc!

Kan du overhoder ikke bake – som meg selv, deleger til andre i familien. De vil helt sikkert mer enn gjerne bidra til feiring.

Når det gjelder bursdagsgave er det alltid like vanskelig. En ett åring kan ikke komme med egne ønsker. Så her ønsker jeg meg ting til han. Gå for praktisk gaver, fremfor leker. Ting som sengesett, ullpledd, klær etc er supert!

Hva er ditt beste tips?

PS, jeg blir hoppende glad om du vil følge FruBeversHverdag på Facebook! for flere DIY, tips til festligheter og hverdagen generelt! 

Klem,

Linn 💙

Thomas toget tema fest, Sebastian 3 år!

Daniels 7 årsfest med fotballtema!

Halloween tema fest for barna!

Oktoberfest anledning min bursdag!

Annonser


10 kommentarer til “Jeg er en fest-planlegger, er du? Her er 3 tips til en vellykket 1 årsfeiring! (Tema fest)

 1. Lina

  Jeg elsker også å planlegge bursdager og festivitas! SÅ gøy! 🙂
  Har laget noen innlegg med bursdagskaker, tips til gaveposer og diy til bursdagskrone etc. på bloggen min, men det er vel kanskje litt tidlig enda for ett-åringen din 🙂 Blir alltid glad for besøk på bloggen min, så ta gjerne turen innom, og spør meg hvis du vil ha direktelink til noen av innleggene jeg nevner hvis du vil ta en titt, så slipper du å lete 😉
  Tips til mat i bursdagen kan være gryterett, suppe eller lignende. Lykke til med planleggingen! 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Enig med deg – det er utrolig moro! Han får selvsagt krone på dagen, men goodiebags får han vente med. Ihvertfall til neste år. De andre har fått det i to årsbursdagene sine.
   Takk for gode tips til hva jeg kna servere. Suppe utgår lett, med mange små barn… det orker jeg ikke 😱 men gryterett var et godt forslag. Kom plutselig på at alle fire guttene digger hjemmelaget lasagne, så tror jeg går for det. Det er jo så enkelt å lage til mange og.

   Jeg skal titte innom bloggen din Ikveld når jeg har litt tid til å lese. På dagtid er jeg som regel bare innom for å svare og skrive korte innlegg. Ha en fin dag videre Lina. Følg oss gjerne på Facebook siden vår.
   Klem,
   linn

   Svar
 2. Louise

  Det er kjempe moro med temafester, men det krever en del planlegging da😊 Festpakker er gull, vet du! Slipper å vase rundt for å finne matchende ting. Billigere blir det også😊

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.