Hipp hurra for den tøffeste gutten jeg vet om, Markus er 1 år! (barnekreft)

Idag er det nøyaktig 1 år siden Markus ble født! Ett helt år er gått! Det er et år siden vi kjørte (alt for fort) inn til Ullevål og vår lille sjarmør kom til verden! For et år siden ble jeg firebarnsmamma, til de kuleste guttene jeg vet om!

Bittelillebror Markus fyller 1 år 🎈

Året med Markus har bydd på flere utfordringer. Den aller største har selvsagt vært Nevroblastom, kreftdiagnosen han fikk rett etter fødselen. Det tok fullstendig knekken på meg. På et tidspunkt var jeg usikker på om han ville overleve, men heldigvis så gjorde han det. Sakte men sikkert la sjokket seg og vi kunne begynne å se fremover.

Ballonger i taket 🎈

Markus er en livlig liten gutt. Han gikk da han var 9,5 måneder og da han var 10,5, løp han rundt etter brødrene sine. Han har enorm vilje (akkurat som mamma) og gir tydelig beskjed om han er uenig i noe! Han er glad stort sett hele tiden, babler til alt og alle. Han har det største smilet jeg vet om. Han liker å kose storebrødrene sine og klapper ivrig for seg selv når han er stolt over seg selv. Han er en riktig sjarmør! (Sånn helt objektivt sett 🤗)

Frokost cupcakes til bursdagsgutten 🍰

Idag har han altså bursdag! Han feirer med å gi bort storebrødrene sitt favorittspill Det lille toget! Alt du trenger å gjøre er å gratulere han med dagen i innlegget som er festet på toppen av FruBeversHverdags Facebook side! (Eller opprinnelig innlegg på bloggen) Vinneren trekkes kl 21 Ikveld allerede.

⭐️Det er også veldig hyggelig om DU vil følge FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

Klem,

Markus og Linn 💙

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Hipp hurra for den tøffeste gutten jeg vet om, Markus er 1 år! (barnekreft)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.