Hemmelig baby på gang… hysj, ikke si det til noen!

For ikke lenge siden skrev jeg at jeg har en baby på gang! Altså, ingen ekte baby, men en «baby». Det føles faktisk overaksene likt ut som å ha en baby i magen, jeg har litt kriblinger i magen. Jeg er til tider litt småkvalm/uvel, fordi det er såååå mange ting å ta hensyn til/tenke på/ta stilling til og ikke minst lære. Og om en knapp måned er det duket for fødselen. Enda godt jeg elsker å føde …

Det er foreløpig hemmelig hva jeg gjør, men her skal du få noen små hint: Det er en enorm planleggingsfase! En del papirer som skal fylles ut, søknader som skal sendes. Og denne har vært i bruk idag:

Tør du gjette hva jeg egentlig driver med? Skulle nesten tro det var extreme make over og jammen er det ikke langt unna 😂

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

Pst, har du sett at logoen min har endret farge? Følg FruBeversHverdag på facebook for å følge med på fortsettelsen …

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Hemmelig baby på gang… hysj, ikke si det til noen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.