En heeelt vanlig dag @FruBeversHverdag – i bilder!

En helt vanlig dag hos hos er at jeg støvsuger rundt, under og oppå bordet etter hvert måltid! Litt sært, men det må jeg faktisk gjøre ellers er det matrester og søl rundt i hele huset. Fire par små føtter er utrolig kjappe til å løpe rundt med spagetti eller kjøttboller hengende under strømpebuksen…

Togbane bygging i hele stuen og spisestuen 🚂

Stort sett hver dag bygges det en togbane i ett eller annet format. Det mest populære er å bygge i hele spisestuen og stuen. Da er gjerne alle fire med å bygge (ødelegge det de andre bygger) – et skikkelig brødre-prosjekt! Tog er fortsatt veldig kult her, jammen ser det ikke ut til at Markus arver interessen for tog og.

Jonathan står for underholdningen

Hver ettermiddag etter skole og barnehage er det full lek her. Dagens underholdning kom fra Jonathan som sang om sine to «bestevenner» LOLLO og BERNIE! I mikrofon selvsagt.

Smoothie til Barne-TV

Jeg har skutt meg selv i leggen, ved å la Jonathan sitte bordet når han spiser eller drikker, for at Markus ikke skal grabbe til seg maten/drikken hans. Hver morgen eller kveld til Barne-TV lager vi hjemmelaget smoothie! Det er kjempepopulært og guttene står å tigger som små hunder og kan knapt vente på at den skal bli klar. Før den nytes, oppå bordet selvsagt..

Masse kos!

Vi koser masse! Hver eneste dag. Hver kveld ser vi Barne-TV sammen, hele gjengen. Da sitter hele familien i en klynge og mest mulig oppå hverandre.

Jeg utfordrer deg til å dokumentere dagen i bilder – tar du utfordringen? Ha en strålende dag videre!

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook! -da blir jeg glad!⭐️

Klem,

Linn 💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.