Ditt beste tips for å få i barn medisin?… ÅPEN BARNEHAGE idag … @FruBeversHverdag

Ja, du leste riktig. Åpen barnehage @FruBeversHverdag idag! Her er vi nå godt i gang antibiotika kuren mot ørebetennelse på de tre minste barna. Daniel er den eneste som ikke er syk! Bank i bordet – håper det varer! De er alle tre i god form igjen, rart hva litt medisin og søvn gjør! Her har det vært heftig aktivitet fra vi stod opp. Allerede er de godt i gang med et enormt togbane-prosjekt i hele spisestuen! Byggingen har holdt på i flere timer, Sebastian og Jonathan bygger, Markus går etter å ødelegger. Til sine brødres store fortvilelse! Jeg fungerte som en slags fredsmegler idag og prøvde å holde bittelillebror unna, men han vil jo gjerne være med å leke han også.

Togbane bygging

Ingen av guttene var tydelig preget av ørebetennelsen. Heldigvis. Her har det vært fullt tempo hele dagen. Jeg har ikke gjort så veldig mye fornuftig annet litt smårydding her og der. Daniel kom hjem idag også, det var veldig stort stas!

Har du et godt tips for å få i barn medisin? Del det med meg! Her har jeg to barn som villig gaper opp og svelger (fra sprøyte) mens tredjemann nekter plent å svelge og bare spruter det ut igjen. Og vi snakker maaaange ganger til før vi er ferdig med kuren altså. Tips tas imot med stor takk!

God kveld i stuen!

klem,

Linn 😷

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Ditt beste tips for å få i barn medisin?… ÅPEN BARNEHAGE idag … @FruBeversHverdag

 1. Marita

  Har akkurat hatt en 8 dagers kurs med antibiotika mot ørebetennelse på eldstemann. Vi fikk først mixturen som skulle smake jordbær, og den kom ut igjen i returfart. Så fikk vi de konsentrerte dråpene, og de blanda vi i syrlig juice som gikk ned på høykant. Jeg er ikke fan av juice 4 ganger om dagen i ei uke, men mer fan av det enn å være to voksne som holder fast for å ned medisiner som bare kommer opp igjen 😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Vi fikk Apocilin til Markus (1år) den kom i retur med en gang den også. Da fikk vi EryMax som han tar. Jonathan (2år) tar den og. Sebastian (3år) er annet enn intressert i å ta den. Prøvde å blande den ut i Sprite isted, men han luktet lunten og nektet. Skal forsøke med eplejuice imorgen tidlig, takk for tipset, Marita! Eldstemann er bra igjen nå? Gleder meg til tirs, da er M ferdig på sin kur og torsdag er de to mellomste ferdige!

   Svar
 2. nina

  har desverre ikke noen gode tips. hadde to sjøl med ørebetennelse i jula. den ene fikk antibiotika og spyttet ut..den andre fikk jeg såvidt i febernedsettende

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er så frustrerende altså … Har prøvd å fortelle mange ganger at medisin er det eneste som hjelper for at det skal bli bedre. Legen sa han møtte ta den osv. Men han bare nekter, fikk i han kanskje halve dosen til kvelden, men han spytter ut og nekter fullstendig å svelge. Frustrert, ja …

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.