#payitforward .. til MEG! Uflaksen er i ferd med å snus! Endelig!

Jeg har skrevet flere innlegg der siste året om noe jeg er opptatt av, nemlig #payitforward. Det skal så lite til, for virkelig å glede noen andre. Vi lever i en tid hvor alle er opptatte med seg og sitt. Alle er busy med egne utfordringer i hverdagen. Jeg liker å glede familien og vennene mine. En liten hverdagshilsen i postkassen, en liten blomst eller en pakke te i postkassen. Små gleder, som gleder stort. Ikke sant?

Kathrines blomster ++ levert rett på døren 💐

Kathrines blomster ++ levert rett på døren 💐

Idag har virkelig to av mine gode venninner gjort meg utrolig glad! Veronica har gitt meg fri tilgang til hus og vaskemaskinen i helgen. Det kunne ikke gledet mer, for nå begynner det å bli kritisk da vi knapt har rene håndklær/sengetøy igjen. (Til og med badelakner er tatt i bruk!) Guttene har snart ikke rene hverdagsklær igjen heller! Så dette trengte familien O.J.virkelig!  Kathrine har sendt meg blomster og konfekt på døren. «Bare» fordi hun mente jeg hadde hatt nok uflaks den siste tiden og trengte en oppmuntring! Snakk om omtenksomme, varme og snille jenter! Tusen tusen takk! Dere vet at jeg er glad i dere og at dette betyr masse for meg. Snakk om #payitforward de lux!

Veronicas snille vaskemaskin!

Veronicas snille vaskemaskin!

Her kommer igjen en oppfordring til deg som leser dette: Gjør en god gjerning IMORGEN du også! Fortell meg gjerne hva du har gjort! Kanskje jeg får et lite tips av deg?

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook⭐️

🎉Jeg er også nominert til BLOG AWARD 🎉

og blir hoppende glad om du gidder å gi meg en stemme🎉

(Dagens #payitforward, kanskje?)

Klem,

Linn 💙

Annonser


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.