PAKKE inn, PAKKE bort og PAKKE frem! Den store PAKKE-dagen / juleforberedelser @FruBever & klanen

Idag var vært den store innpakninsdagen. Jeg storkoser meg når jeg kan pusle med koselig ting som å pakke inn, pynte og skrive små søte kort. Jeg liker at pakkene ser innbydende ut. De skal se delikate og fine ut. I vår familie har vi voksne slutter å kjøpe julegaver til hverandre – noe jeg syns er helt fint! Vi har heller gått ut å spist en koselig middag sammen hele gjengen og det holder i massevis.Vi har jo det vi trenger likevel, så hvorfor skal vi kjøpe noe bare for å kjøpe noe da? Barna får selvsagt pakker. Hvert år har barnehagen vår omvendt julekalender, det vil si at barna tar med en leke hjemmenfra som pakkes inn og gis videre til et annet barn som ikke har så mye. Det syns jeg er veldig fint. På den måte lærer barna noe, at ikke alle har det like bra som dem.

Julepkak

Julepakker klare til å gis bort og forhåpentligvis glede noen 🎁

I år har også guttene vært med på en skikkelig opprydning på lekerommet. Alle kurver er nøye fått igjennom, leker som kkke blir brukt lenger er pakket ned og skal gis videre til noen som trenger det.

💙

💙

I etttermiddag har jeg altså pakker inn gaver. Guttene har et par små venner hver vi kjøper julegave til og ellers er det noen få venninner og barn i familien som får pakke fra oss. Jeg har også laget en del søte krukker med julegodt oppi, alt fra sjokolade, godteri, marsipan og etterhvert kommer det hjemmelagde brente mandler oppi. Perfekt liten ekstrahilsen til naboen, de ansatte i barnehagen eller om man plutselig blir invitert bort. Hvordan ligger du an med julepakker? Har du pakket frem julen og er klar, eller har du kanskje ikke begynt enda?

img_7523

Klem,

Linn ⭐️

Psst, følg bloggens Facebook side ved å trykke liker HER!

img_7547

De små detaljene er viktige, som navnestempel og pynten ❄️

img_7546

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.