Når en pepperkakebaker, baker pepperkakekaker …

Søndag formiddag bakte Sebastian, Jonathan og jeg pepperkaker. Maaange pepperkaker! I motsetning til ifjor hvor det var  jeg som endte opp med å lage pepperkaker alene, fordi ingen av guttene gadd mer, så gjorde vi det sammen nå. Sebastian ble til og med sittende igjen alene etterhvert fordi lillebror orket ikke mere.

Samarbeid og full konsentrasjon!

Samarbeid og full konsentrasjon!

Det er lite som slår julefølelsen, som når det lukter nystekte pepperkaker i huset! Da er det jul! Hvilket julekaker er din favoritt? Min absolutte favoritt er krumkaker! Hjemmelagde vel og merke. Jeg elsker de! Så om du har krumkakejern og lyst å glede meg, send meg gjerne noen kaker 😜

⭐️Følg FrubeversHverdag på Facebook⭐️

🍀Jeg er nominert til BLOG AWARD og blir hoppende glad om du vil gi meg en stemme 🍀

Klem,

Linn 💙

 

Annonser

3 kommentarer til “Når en pepperkakebaker, baker pepperkakekaker …

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Jeg har krumkakejern, men finner ingen oppskrift som jeg synes er super god 🙁

  Har har vi laget lussekatter i dag, og den romantiske forestillingen jeg hadde av at vi bakte alle sammen, pyntet juletreet og koste oss med julemusikk ble knust.

  Endte med en overtrøtt lillebror som sutret hele de 30 min det tok å trille ut deigen. Fikk kveldsmat men var overtrøtt og fikk ikke sove. Boller som nesten ble brent fordi lillebror skulle sove med puppen i munn 😛

  Juletreet kom opp i år også, men med noen sinte gloser fra mor fordi lysene var viklet inn i hverandre og noen lyspærer var gått. Sint lillebror ville helst rive ned treet 😛 Overtrøtte storesøsken som fikk være oppe for å smake på en lussekatt før de la seg. (det hadde jeg jo lovet) heldigvis avledet pappaen med en runde yatzy rett før det ble full krig mellom de store 😉 ¨

  Dagens lekse og note to self: Legg listen LAVT når du skal ha med alle 4 på noe 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.