Inspira 4.12 -Jollyroom

Hei, hei! Dagen #inspirajulekalender luke finner du hos Fru Jacobsen titt innom bloggen hennes for å se dagens luke som er fra Jollyroom. En av mine personlig favoritter når det kommer til nettbutikker for barn.

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en liten kommentar på bloggen (bloggen over – ikke her) så er du med i trekningen! Vinneren trekkes imorgen og vil bli kontaktet direkte på Mail kort tid etter. En fullstendig oversikt over alle vinnere vil bli publisert den 29.12.216. LYKKE TIL!

⭐️⭐️⭐️⭐️Dagens luke!

⭐️⭐️⭐️⭐️Dagens luke!

Klem,

Linn ⭐️

Følg FruBeversHverdag på Facebook for å få med deg alle lukene våre, trykk HER!

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.