Inspira 14.12 – Vinn mine ULL FAVORITTER i dagens JULEKALENDERLUKE!

Hei, hei!

Dagens #Inspirajulekalender luke finner du hos meg! Jeg sverger til ull, året rundt. Ikke bare på barna, men også meg selv. Ull er gull! I dag kan du vinne en ullpakke til baby/barn. Pakken inneholder ull favorittene mine som holder mine små gutter, gode og varme! Hele 11 ull favoritter får du med! Pakkene er allerede pakket inn, klare til å sendes til en heldig vinner. Er det deg?

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en liten kommentar på bloggen så er du med i trekningen! Vinneren trekkes imorgen kl 12.00 og vil bli kontaktet direkte på Mail kort tid etter. En fullstendig oversikt over alle vinnere vil bli publisert den 29.12.216. LYKKE TIL!

Dagens luke 🎁

Dagens luke 🎁

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook for å få med deg alle lukene våre⭐️

⭐️Jeg er også nominert til BLOG AWARD jeg blir hoppende glad om du vil gi meg en stemme⭐️

Klem,

Linn💙

ps, morgendagens luke og spennede premie vil du finne hos Klin-Kokkos. Facebook siden til bloggen, finner du HER!img_7956

Annonser

54 kommentarer til “Inspira 14.12 – Vinn mine ULL FAVORITTER i dagens JULEKALENDERLUKE!

 1. Rikke

  De pakkene så jo kjempefine ut! Trenger absolutt ull nå som det er så kaldt – spesielt vi som trasker gatelangs med vogn til alle døgnets tider 😋

  Svar
 2. nina

  ull er gull ja og det er e helt enig i. Begge mine to små bruker ull for fult nå og det samme gjør e, så vi er gode og varme.

  Svar
 3. Kirsti Haram

  Så spennende julekalender! ❤ Takk for at du deler en ekte kvardsg med oss lesere! 🙌Ønsker dere en strålende førjulstid! ❤

  Svar
 4. Pia Elisabeth Hansen

  ja takk! ull er gull 😊 og så mange plagg da! Ønsker deg en og dine en riktig god jul, Linn! 🎅

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.