Hvordan klare å skrive 60 julekort uten å få krampe i hånden?

Super smart navnestempel til julekort 👍

Super smart navnestempel til julekort 👍

Vi, det vil si jeg lager hvert år julekort med bilder av guttene på. I år bestilte jeg fra Elite foto og var fornøyd med resultatet. 60 julekort lå som et lite fjell foran meg og bare ventet på at jeg skulle begynne å skrive på de. Det er ikke mer enn «klem fra Daniel, Sebastian, Jonathan, Markus, Linn og Robert» som skal stå, likevel er det ikke til unngå å få kramper etter det 5.julekortet. Derfor har jeg bestilt nytt stempel med alle navnene våre på. Et trykk – vips, ferdig! Mitt er fra Din Merkelapp og koster ca 250-,.

Praktisk med navnestempel med 6 mennesker i familien 💙

Praktisk med navnestempel med 6 mennesker i familien 💙

Kveldens syssel - unnagjort på 30 min. Det som tok tid var å finne frem adresser 😵

Kveldens syssel – unnagjort på 30 min. Det som tok tid var å finne frem adresser 😵

Sender du julekort? Det er faktisk en tradisjon jeg ikke kan kutte ut, jeg syns det er veldig hygglig å sende post. Alle liker vel å få noe annet enn regninger og reklame i postkassen for en gangs skyld?

Klem,

Linn 💙

Pssst, følger du ikke Facebook siden til bloggen enda? Trykk HER Så kan du også følge oss. 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hvordan klare å skrive 60 julekort uten å få krampe i hånden?

 1. Abelone

  I fjor bestemte jeg meg for å kutte ut julekort og heller bruke pengene til veldedighet, så jeg sendte bare en digital hilsen. Men jeg merket selv etterhvert som jula nærmet seg og det kom masse kort i postkassa at det var trist. Det er litt koselig å få en oppdatering om hva folk har gjort i løpet av året. Så i år blir det vanlige julekort igjen!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det var jo en veldig fin tanke! Jeg tenker at det er så mange andre måter man kan bidra til veldedighet på. Så akkurat julekort tradisjonen holder jeg fast ved! For som du sier, det er så hyggelig å både sende og få kort selv. Den ene gangen i året. Riktig god advent til deg og dine!

   Svar
 2. Avdelingholt/ Anja Holt

  Jeg har sendt julekort og julebrev. De siste årene har jeg ikke hatt overskudd til bunken, men forsøker sende noen ord uten grunn ellers og satser på at det er godt nok. Men du verden, som du sier, jeg blir innmari glad for å få!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.