Har du tenkt deg på kino i romjulen? Da bør du se …

Har du tenkt deg på kino med barna i romjulen? (Har du ikke barn, så lån med deg noen) Da anbefaler jeg deg å se HAKKEBAKKESKOGEN! En film/bok jeg husker godt fra min egen barndom. Boken har blitt lest flere ganger her i huset og guttene har et stort tre-puslespill med alle dyrene i Hakkebakkeskogen. Og cd’n har gått på repeat x antall ganger i bilen. Med andre ord: Hakkebakkeskogen er noe alle i mini-klanen kjenner til!

Jeg og de to mellomste var å så den idag. Det aller første kino besøket deres. Popcorn og kjærlighet ble nøye valgt ut, Sebastian var utålmodig og lurte på når filmen faktisk skulle begynne. Jonathan var mest opptatt av alt annet.

img_8614

Hakkebakkeskogen ⭐️ Julens familiefilm!

Jeg er noe usikker på hvem som koste seg mest, guttene eller jeg. Noe overrasket over meg selv, ble jeg: For alle sangene kunne jeg fortsatt og noen av dialogene kunne jeg ordrett! Det begynner tross alt å bli en stund siden sist jeg leste boken. Begge syntes at Mikkel Rev var noe skummel og brått hadde jeg to gutter på fanget mitt. Foruten om han var de helt med og syns det var kult. Sebastian sang til og med, med på er par sanger.

85073bbb-40b4-410f-836d-57ec0046103b

Bakermester Harepus sin pepperkake-bakersang 🎼

99185ec8-d8be-4e97-8eae-20b7cb423656

Bamsefar sin fødselsdag 🎉

God stemning i kinosalen og en film som virkelig er verdt å få med seg! Har DU vært på kino i romjulen? Hva så du?

God natt – sov godt når den tid kommer 💤

Klem,

Linn 🎬

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.