#denfølelsen! En ulykke kommer aldri alene … Dårlig timing de lux!!

Torsdag. En ulykke kommer sjeldent alene sies det. Akkurat nå føles det ut som om ulykker forfølger meg. Først har tre av fire gutter vært spysyke i en uke, så tok oppvaskmaskinen vår kvelden kun to dager før vi skulle ha vårt årlige julebord med 16 gjester! Få dager etter der, var det disco i bilen min. Da mener jeg ikke på en positiv måte. I tillegg fikk jeg tidens steinsprut midt i synsfeltet, så ruten må skiftes. Og idag tok vaskemaskinen kvelden. Det passer jo ypperlig siden jeg fortsatt har dyne, tepper, sengetøy som venter på en tur i vasken, etter omgangssyken. Legg til daglig skift etter fire barn og to voksne. Da har du en stoooor haug med klesvask, alle tre skittentøyskurvene mine er fulle. Og gjett når reperasjonssmannen kommer? Om ca en uke… #denfølelsen!

890b6800-a396-444e-a997-d975750d6d6b

Bilen

⭐️Følg FruBeversHverdag (ulykkesfuglen) på Facebook⭐️

Klem,

Linn 💙

Annonser


6 kommentarer til “#denfølelsen! En ulykke kommer aldri alene … Dårlig timing de lux!!

 1. Kristina

  Åh fyyyy, lider med deg!!! Omgangssyke er det verste som finnes, og å ikke ha vaskemaskin må jo være et mareritt!! 😝 Kan du ikke ringe tilbake og forklare, folkene som skal komme og reparere, situasjonen og spørre en gang til om de ikke kan komme litt før. Vente en hel uke, da klarer du jo «aldrig» å ta igjen all vask når barna er syke.
  Håper du får vasket noe annet sted til du får tilbake din! Lykke till!! 👍🏻👍🏻

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Kristina, det er helt krise! Har allerede snakket med de to ganger i håp om å få de til å komme tidligere, men det går ikke 😵 Jeg har heldigvis noen veldig gode venner til nabo, så har allerede vært der å vasket litt. Innen servicemannen kommer, er vel alle de rene klærne brukt og i hauger rundt omkring tenker jeg 😂

   Næ ser det heldigvis ut til at alle er helt ferdige!
   Ha en finfin lørdag!
   Klem, Linn

   Svar
 2. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Hvor gammel er vaskemaskinen? Min tok kvelden etter 5 år, og det kostet nesten like mye å reparere den som å kjøpe en ny. Så nå har jeg ny tørkis og vaskemaskin <3 Og nå synger oppvaksmaskinen på siste verset.

  Masse god bedring og klem til deg 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Den er bare to år gammel, fikk den pga reklamasjonssak på den forrige. Så garantien gjelder. Det kjipe er at de har tre forsøk på å reparere den før vi evnt får en ny. Heldigvis lever tørketrommelen i beste velgående! (Ja, det sier jeg nå, men bare vent …)

   Ypperlig timing da sebs begynte å kaste opp igjen igår etter 4 dager uten og i vanlig form og en dag i brh …. møkk!!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.