5 gode grunner til å teste ut K-Beauty om du ikke allerede har prøvd det! (Korean cosmetic)

For litt siden spurte jeg hva som var ditt aller beste tips på veien til perfekt hud. Jeg fikk mange tips og tilbakemeldinger. En ting som gikk igjen flere ganger, var K-Beauty. Du har kanskje hørt om det før? Enten som K-beauty, KK produkter eller Koreansk komsetikk. Koreanske kvinner er over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden sin. Visste du at noen av de som skikkelig kravstore kan bruke 10-18 produkter i ansiktet hver eneste dag? Så mange hadde jeg aldri hatt tid til, men et par, det skal jeg klare. Så etter en rask titt på damen i speilet og konklusjonen «Joda, jeg er koreansk», så fant jeg ut at dette må jeg teste!

⭐️

⭐️

Jeg Googlet en del før jeg kom frem til en serie jeg ville prøve. Jeg kom i kontakt med Susanne Enger, en av søstrene bak Klairs.no. I jakten på de perfekte produktene til perfekt hud, endte de like så godt opp med å få agentur på Klairs produktene. Etter en rask forklaring av mitt hud problem, satte hun sammen en pakke med produkter til meg. For få dager siden kom pakken og jeg er allerede godt rutinert i mine rutine. Morgen og kveld.

Her er fem gode grunner til å prøve K-beauty om du ikke allerede har gjort det:

Mine fem produkter

Mine fem produkter

Hver kveld gjør jeg følgene:

– Jeg starter med Gentle Black deep Cleansing oil denne oljen masseres på tørr hud. Så masserer jeg nok en gang med lunket vann. Skylles av.

-Neste steg er Gentle Black Sugar Charcoal soap . Denne kvalitetssåpen er håndlaget og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Med andre ord, den er helt naturlig. Den inneholder kull som fjerner døde hudceller og en spesiell leire som fjerner talg og urenheter. Såpen skummes i vann og masseres på ansiktet.

-Etter å ha bruke Gentle Black Sugar Charcoal soap er det viktig å tilføre ansikter masse fukt. Da bruker jeg Freshly Juiced vitamin Drop .Vitamin C er et antioksidant som bekjemper hudens aldringstegn. Denne kan brukes av alle hudtyper fra normal til helt sensitiv. Serumet masseres inn i huden.

-Til slutt avslutter jeg med Rich Moist Soothing Cream .En dyptvirkende fuktighetskrem som naturlig nok gir fukt og pleie.

To ganger i uken, så bruker jeg Gentle Black Sugar Fasial Polish .Denne ansiktskrubben blandet med noen dråper Gentle Black deep Cleaning oil – en fantastisk kombinasjon! Den fjerner sorte prikker, døde hudceller og renser porene i dybden. Huden blir så deilig og myk etterpå!

Hver morgen er det den sorte lille såpen og krem. Så det er virkelig gjort i en fei! Selv om du kanskje tenker at kveldsrutinen tar fryktelig lang tid, kan jeg si at det gjør den ikke. Ti minutter, kanskje. Ofte gjør jeg det mens jeg likevel er på badet mens en av guttene dusjer eller bader. Så tidsklemmen er ingen unnskyldning for ikke å bruke tid på dette 😊

Ta en titt på Klairs sin side for å finne dine nye favoritt produkter! Jeg er sikker på at du kommer til å finne noen! Ikke bare har de fantastiske produkter (ihvertfall passer disse perfekt til mitt koreanske ansikt! Husk at de er laget for å tilpasse alle hudtyper!) men de har også super service og rask levering!

⭐️Følg gjerne bloggen på Facebook⭐️

🍀Jeg er nominert til BLOG AWARD og jeg blir hoppende glad om du vil gi meg en stemme. Tusen takk 🍀

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “5 gode grunner til å teste ut K-Beauty om du ikke allerede har prøvd det! (Korean cosmetic)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.