4 grunner til at årets julekort med nissedrakt utgikk i år!

I alle år etter jeg ble mamma har med stor iver og stolthet tatt bilder av Daniel og resten av mini-klanen, til det årlige julekortet. I år gadd jeg ikke engang å prøve. Å ta bilde av ett barn, kan være en utfordring. Prøv to. Legg på en til. Og legg på enda en til. I hodet ser du for deg hvor utrolig fint julekortet kommer til å se ut: fire barn i julenissedrakter, med små søte reinsdyr horn på hodet og smil om munnen som små engler. Vakkert, ikke sant? Eller kanskje du ønsker å gå for en kulere variant, med bittelillebror oppi julegrøten (kjelen) mens tre storebrødre smiler yndig mot deg. Uansett, sånn blir det ikke her.

Klart jeg sendte julekort i år, bare ikke med jule-kledde barn. Istedenfor tok jeg mange bilder fra hele året og brukte de. De fire årsakene til at årets julekort med nissedrakter utgår, heter Daniel, Sebastian, Jonathan og Markus!

img_7894

GOD JUL 🎅🏻

⭐️Følg gjerne FruBeversHverdag på Facebook⭐️

🍀Jeg er også nominert til BLOG AWARD og blir hoppende glad om du vil gi meg en stemme 🍀

Klem,

Linn 💙

Annonser


4 kommentarer til “4 grunner til at årets julekort med nissedrakt utgikk i år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.