Nyttårsforsett - ja eller nei? @FruBeversHverdag

3 Tips som garantert IKKE skuffer noen nyttårsforsetter + en utfordring!

Så er det den tid på året, igjen! Tiden hvor ett år er i ferd med å avsluttes og er nytt står klart. Med blanke ark og mange nye muligheter. Er du en av de som har en lang liste med nyttårsforsett? Eller er du mer som meg, som blåser fullstendig i dem? Uansett, her har jeg tre (gode?) tips til hvordan å unngå å bryte dine nyttårsforsett:

nytt år - nye muligheter

nytt år – nye muligheter

1:Ikke lag noen! Lager du ingen, har du heller ingen du kan bryte!

2: Dersom du likevel tilhører første kategori og har listen lang med nyttårsforsett, er mitt tips til deg: Legg listen lavt! Lag få, konkrete forsett som du vet du klarer å gjennomføre. Lite er vel mer demotiverende enn 100 forsett du vet du ALDRI klarer å holde.

3: En fin ting å gjøre gjennom det nye året er å minne deg selv på alle de gode opplevelsene du har. Hver uke tar du en liten post it lapp, skriver ned en hyggelig hendelse fra uken som gikk og putter i et tomt syltetøyglass/eske. Når vi kommer til samme tid neste år, tar du frem glasset og mimrer tilbake på alle de gode opplevelsene du har hatt gjennom hele året. Smart, ikke sant? Dette er noe jeg har bestemt meg for å gjøre gjennom 2017. Er du med på å gjøre det samme? Så kan vi mimre sammen om nøyaktig et år! Hva sier du? Tar du utfordringen min?

Ha en strålende Nyttårsaften!

Klem,

Linn 🎉

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “3 Tips som garantert IKKE skuffer noen nyttårsforsetter + en utfordring!

  1. Nann Karin

    Jepp, jeg er allerede i gang, dog ikke i en boks, men de siste månedene så har jeg skrevet ned gode hendelser daglig i almanakken.. jeg holder på min måte, men er med på din utfordring. Om et år har jeg nok noe å referere til 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.