1 eneste grunn til at Nisser fortsatt burde være en tradisjon i barnehager!

En eneste god grunn til at julenisser, julen og alt som hører til, bør fortsette å være en del av norske skoler og barnehager: blide, glade og spente barn! Holder ikke det? Du har kanskje fått med deg at noen skoler og barnehager rundt i landet plutselig ikke tillater at barna synger ord som jul, julenisse etc. Er det bare jeg som syns det er helt tullete?

En spent Sebastian 🎅🏻

En spent Sebastian 🎅🏻

Mine to var ihvertfall strålende fornøyde for endelig var dagen kommet. Det var NISSEFEST! Det er jo kjempestas! Julen er jo den største høytiden vår og jeg elsker julen. Kanskje dukket selveste Julenissen opp også! De var så spente og festen hadde vært kjempebra! De fikk servert nissegrøt, de gikk rundt juletre, sang julesang og jammen kom ikke Julenissen også. Med en pose! Med sjokolade og rosin. Snakk om #hverdagslykke for en 3 og 2 åring! Til og med Daniel var litt misunnelig, fortid han selv har gode minner fra barnehagen og Nissefesten.

Hva syns DU om at noen skoler og barnehager velger bort den norske tradisjonen? En tradisjon jeg savner, er Juletrefester! Det finnes jo knapt idag. FAU i barnehagen arrangerte dette ifjor og det var veldig stas og jeg håper de velger å gjøre det igjen.

Juleklem,

Linn 🎅🏻

 

 

Annonser

1 kommentar til “1 eneste grunn til at Nisser fortsatt burde være en tradisjon i barnehager!

  1. Nann Karin

    nei, kjære deg, jeg synes også det er tullete at vi ikke skal ta vare på de norske tradisjonene 🙂 Men, jeg mener at det ikke gjør noe om vi kaller en fest som ikke er knyttet til jul og deres tradisjoner for nettopp en fest og at man ikke trenger å koble ordet jul til. Det kan inkludere flere ….

    Men, ja takk til kirke, julesanger, nisser, julekuler og julelys… som virker 🙂 våre sa pang, og dermed var vi mange pærer fattigere og det ble skikkelig mørkt 🙂

    Klem til deg og dine <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.