November kos @FruBeversHverdag

Planen var klar, sånn gikk det … (velkommen november!)

Siste dagen i november, årets aller siste måned står snart for tur. Hvordan gikk det med November planene mine?

Uteområdene er ryddet klare for vinteren ❄️

Uteområdene er ryddet klare for vinteren ❄️

Pakkekalendere fulle av små nytting, noen unyttige (det er også viktig) og andre små ting. Check!

Huset har fått en ordentlig førjulsvask! Mitt mål om å vaske inn/ut av alle skap på kjøkkenet er ikke gjort. Tok alle skapene på badet da, telles det? Nesten check da!

Blåse løv fra terrassen, hagen og rydde inn barnas uteleker, ta inn utedusjen, skifte vann i boblebadet +++ Nesten check! Alt er gjort foruten å skifte vann i boblebadet, men det skal Robert få gjøre. Noe får han kose seg med og 😂

Planlegge/gjennomføre juleverksted med barnas venner, søsken og foreldre. Nesten check! Det er til helgen, da fylles huset og vi skal ha ordentlig juleverksted. Og gløgg og pepeperkaker.

Jeg vil si meg fornøyd med målene mine for november! Og bare så du vet det, stjernen min fikk ny lyspære i november også ⭐️(endelig) Hva er dine planer/mål eller drømmer for desember? Her har jeg kun ett mål: kose meg mest mulig med gjengen min! Og stresse minst mulig..)

Klem,

Linn ❄️

Følg oss på Facebook, trykk: HER!

Annonser


4 kommentarer til “Planen var klar, sånn gikk det … (velkommen november!)

 1. Nann Karin

  Jeg har ingen slik liste, men skal forsøke å ha noen hyggelige mål for desember. Foruten å få julemat, julegaver og juleblomster i hus og de dårlige julekorta ut av huset 🙂

  Ha gode dager og kos dere med juleverksted 🙂
  Klem

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det høres jo ut som en fin plan, Nann Karin! Her er jeg i mer enn god rute – for en gangs skyld, så det skal bare nytes! Og jeg gleder meg veldig til juleverksted, det blir hyggelig. Satser på at er en ny tradisjon her i huset. Jeg syns det er veldig hyggelig å samle barnas venner her.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.