Mitt intervju med KK «jeg elsker å føde» …

Tidligere denne uken ble jeg spurt om jeg ville stille opp i nok et intervju. Ikke hvilket som helst intervju, men angående fødsler. Den tenkte tittelen til intervjuet var » kvinner som elsker å føde «. Jeg har hatt fire fine fødsler, jeg. Ja, det er ikke til å legge skjul på at det gjør drit vondt, men det kan fortsatt være en fin opplevelse. Ikke sant? Hvordan var din(-e) fødsel(-er)?

img_0835

Jeg er kjenner et snev av misunnelse på venninner som skal føde – hvorfor? Les intervjuet –> HER!

Klem,

Linn – som bare elske å føde 😂

 

PS, følg oss på Facebook: HER!

 

Annonser

4 kommentarer til “Mitt intervju med KK «jeg elsker å føde» …

  1. Louise

    He he he, jeg digger deg, Linn 🙂
    Å føde er noe av det flotteste jeg har gjort. Men det gikk fort og hun laget en del skade. Derfor måtte jeg ha Gabriel med keisersnitt. Heldigvis er legen flinke og fikset alt igjen slik at jeg nå er som før. Heia intimkirurgi herfra 😉
    Mamma kommer til å ringe og si at hun har lest om ei gal Mosse-dame som sier hun elsker å føde, he he he 😉 Det gjør nemlig ikke mora mi!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.