KRISEN er et faktum – vi har et STORT problem! Men hvor stort egentlig?

For to (!!) dager siden sa plutselig oppvaskmaskinen takk for seg! (Tenk deg hvordan kjøkkbenken min ser ut nå… Jeg har snart ikke flere ren glass eller tallerkner igjen!) Ikke bare sa den takk for seg, men virkelig takk for seg. Av en eller annen merkelig grunn ser det ut til at noen har krasjet hardt med den, for hele «panelet» hadde fått seg en knekk. Det rare, er at det bare var Markus og jeg hjemme og ingen av oss hadde gjort det. Nå får jeg verken åpnet den eller satt den på. Det er krise!

Hjelp!

Hjelp!

Heldigvis har vi gode, snille venner som hadde en stående. Altså dette er faktisk mer krise enn da støvsugeren min sluttet å virke for den en tid tilbake. Det kan du lese mer om HER!

Gjett om jeg gleder meg til å vaske igjen 😂 Hva er din beste venn i huset? Jeg trodde lenge det var støvsugeren, men det må være oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen. Kanskje tørketrommelen også. Felles for alle tre, er at de er i bruk minst en gang hver dag.

Ha en strålende (oppvask) dag!

Klem,

Linn ✌🏻️

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “KRISEN er et faktum – vi har et STORT problem! Men hvor stort egentlig?

  1. Louise

    Min bestevenn er definitivt oppvaskmaskinen og vaskemaskinen. Vi har kombinert vask/tørk og tørkefunksjonen har sluttet å funke. Reklamasjonssak som tar hundre år! Må bare få separert vaskemaskin og tørketrommel nå. Håper det følger med au pair på kjøpet😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.