Jonathan (2år) & mamma har kvalitetstid sammen! ( pedicure! )

For noen dager siden hørte Jonathan at jeg holdt på på badet, så han kom inn for å se hva jeg drev med. Tror det var den velkjente lyden av vann som ble tappet i hans badekar som gjorde han interessert. For det var jo ikke noen som hadde bedt han om å komme for å bade! Planen min var å tyvlåne badekaret hans til et raskt fotbad mens alle guttene lekte og var opptatt med det. Det endte med at jeg hadde to små føtter ved siden av mine –  som så vidt rakk ned i badekaret fra krakken han satt på. Der satt vi å dinglet og pratet i 10 minutter, før han ble litt utålmodig og ville ut.

Etter at føttene omhyggelig ble tørket brukte jeg fotfilen og den skulle han også prøve! Så det endte med at han satt å prøvde den, mens jeg så på han. Vi hadde en liten break alene og det var veldig hyggelig. Selv om det ikke var så lenge. Guttene (og jeg) trenger litt kvalitetstid alene også, så sånne koselig stunder som dette setter jeg stor pris på.

En som har sett mamma gjøre dette før!

En som har sett mamma gjøre dette før!

God lørdag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Jonathan (2år) & mamma har kvalitetstid sammen! ( pedicure! )

  1. Louise

    Åhhh, så de små gode tottelottene i balja a😍For en herlig unge! Jeg har lik fotfil, og den pleier å inngå i Sannes pedikyrbehandling hun gir i bytte mot goodwill😊

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.