Hvordan du enkelt kan ordne 96 (!!) julekalender-pakker på en liten kveld!

Juleplanleggingen er jeg godt i gang med. I hodet er jeg omtrent ferdig med julen alt. Nå er jeg helt ferdige med fire pakkekalendere, til Daniel, Sebastian, Jonathan og en liten jente. Hvordan lage fire (!) pakkekalendere på en kveld? Selvsagt krever det litt planlegging i forkant. Jeg har hatt noen runder i butikker og funnet gaver. Det er alt fra nyttige gaver de likevel trenger som ullsokker, boxere, vanter, nye reflekser til noe godteri og aktiviteter som kino, Lucia-baking og pepperkakebaking. Med andre ord en god blanding. Når gavene er i hus, da er desidert den største jobbe allerede unnagjort. Da gjenstår bare kose-jobben med å pakke inn. Jeg syns det veldig hyggelig å sitte med sånne ting og jeg koser meg skikkelig.

img_7122

Jeg har valg å gå for gjenbruk av papirposer de hadde ifjor. I år valgte jeg å ikke tape de sammen, men bare brette de. Enklere for de mellomste å åpne helt selv og større sjanse for ikke å ødelegge posene, så de også kan brukes neste år. Jeg kjøpte mine poser på Nille ifjor, så,de hadde samme i år og, så jeg kjøpte et ekstra sett i tilfelle noen blir litt for ivrige – det kan jo fort skje.

img_7124

I år klistret jeg på større tall (klistremerkene er kjøpt på Kremmerhuset)  så det skal være enklere å finne dagens luke. Posene til hver gutt er også stemplet med hvert sitt julemotiv for at det skal være enklere for Jonathan som ikke kan tallene enda. Jeg la de oppi hver sin boks med lokk og selvsagt er disse også navnet. Enkelt, ikke sant?

img_7125

img_7126

Til en liten jente 🎄

Til en liten jente 🎄

Selv om det kan virke som et skikkelig stort prosjekt å gå i gang med 96 kalenderpakker, så går det overraskende greit om du planlegger litt. Fristet dette til å lage pakkekalender til en du er glad i? Eller ikke? Men tenk så glad vedkommende vil bli da!

Klem,

Linn ❄️

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Hvordan du enkelt kan ordne 96 (!!) julekalender-pakker på en liten kveld!

 1. Monica BJ

  Imponerende! Jeg lager pakkekalender til ungene, men i år aner jeg ikke hva jeg skal ha oppi! Ønsker å gi noe de har bruk for. Miriam har tidligere fått hårpynt-kalender og «mat» til leikekjøkkenet, men i år aner jeg ikke til noen av de.
  Jeg er heldigvis i gang med julegavene da =)

  Og Louise – imponerende at du er ferdig allerede!

  Og ja takk til blogginnlegg med tips til gaver til de ulike familiemedlemmene…

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Hårstrikker, lepomader. Hårbøyler, klistremerker, neglelakk etc er det jeg lager i jentekalenderen. Litt ekstra stas å lage til jente, til en forandring. Men mye er det samme som til guttene: sokker, undertøy, vanter, refleks, pannebånd etc. Du kjenner jo Miriam best og vet hva hun trenger (og ikke trenger) ! Heldigvis er det fortsatt en stund igjen til første advent, men jammen går det fort og 🎅🏻

   Svar
 2. Louise

  Utrolig smart å bruke posene igjen på nytt altså. Det tenkte ikke jeg på, for å si det sånn. Men 96 pakker!!! Herregud😅
  Jeg er ferdig med alle julegavene alt, og det er godt det.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Må jo bruke det jeg kan, på nytt. Det var overraskende få jeg måtte bytte ut i år. Så satser på at de holder flere år. Deilig å være ferdig med julepakker nå og bare nyte desember til det fulle, jeg er godt i gang selv, men gjenstår fortsatt en del. Men heldigvis ikke nok til å gjøre meg stresset. Enda 😂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.