Hvem liker vel ikke overaskelser? (Pay it forward!)

Fredag morgen, leverte jeg guttene som vanlig i barnehagen. På plassen til Jonathan hang det en hvit pose. Ikke en sånn hvit pose med våte klær oppi, men med en pakke oppi. Til meg. Med et kort på. Jeg skjønte ikke så mye. Da jeg kom hjem åpnet jeg og så dette:

Søte fristelser ☕️

Søte fristelser ☕️

Kakao og marshmallows! Det var en bursdagsgave fra mammaen til Jonathans venninne i barnehagen. Her i huset elsker vi kakao! Så dette var midt i blinken!

💙

💙

Deilig kakao med steamet melk og marshmallows!

Deilig kakao med steamet melk og marshmallows!

Kjære snille mamma! Tusen takk for super hyggelige ord og deilig gave! Du har et hjertet av gull!

God helg! Dagens oppfordring: Hva med å glede en annen? Enten sende er lite kort i posten – det er jo så hyggelig å få post! Eller gi en liten oppmerksomhet til en du er glad i? Det koster så lite, men gleder enormt! Det skal ihvertfall jeg gjøre idag!

klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hvem liker vel ikke overaskelser? (Pay it forward!)

 1. Nann Karin

  Så hyggelig, jeg digger overraskelser og skal jammen gripe ideen 🙂 Og gjerne sende den videre 🙂 via kortet 🙂 Da jeg startet å blogge så var det faktisk en blogg som het nettopp det, gi det videre. Hun delte ut ideer.

  Ha en glad søndag 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er det jeg mener, det skal så utrolig lite til for å glede noen andre skikkelig. Akkurat som her, jeg ble jo så utrolig glad. Fordi jeg forventer overhodet ikke noe. Samme med å sende kort – det er så undervurdert! Vi elsker å få post, vi! Send det videre og supert å få den du gleder til å sende det videre igjen! God søndag til dere også 😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.