Hva er forskjellen på ABBA og meg? Er den egentlig sååå stor? –> (mamma synger!)

Det blir ikke mer moro enn det man gjør det til selv! Ikke sant? Alt for sent i lørdag kveld, hadde vi det skikkelig gøy. Sånn akkurat i det vi burde gå å legge oss- så sent. Vi som i Robert og jeg altså. Jonathan våknet etterhvert og kom ned og fikk være med å synge en nattasang med oss, før vi alle gikk å la oss. (Mulig han våknet fordi mamma sang litt for høyt?) Vi sang ABBA sanger til den store gullmedaljen. Jeg var der at jeg trodde jeg kunne alle sangene utenat. Den gang ei! Jeg var ikke i nærheten en gang på noen. Alle som har forsøkt å synge karaoke (i edru eller beruset tilstand) vet at det å lese teksten samtidig som du skal synge, ikke er lett. Ikke bare skal du synge, men helst skal du ligge i samme toneleie for å samlet mest mulig poeng. Uansett, det var veldig moro! Faktisk så moro at på et tidspunkt var jeg Dancing Queen i sofaen! (Innlevelse er viktig, bare synd det ikke gir noen poeng..)

Konklusjon: jeg er herved selverklært tonedøv! 

🎼🎤

🎼🎤

Hvordan har din helg vært? Har du sunget eller danset litt som meg? Ny uke, nye muligheter. Ha en strålende mandag i gråværet!

Klem,

Linn 🎤

Pssst, jeg blir veldig glad og tar en Dancing queen om du vil følge bloggen på Facebook siden vå ved å trykke: HER!

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Hva er forskjellen på ABBA og meg? Er den egentlig sååå stor? –> (mamma synger!)

 1. Louise

  Ha ha ha, her går det fra poker til singstar😂 Allsidig par, det skal sies. Om jeg skal synge så må det være noe ala «Forelska i lærær’n» 😂
  Nytter ikke lese, synge og passe på tonen på en gang altså. Det er går ikke!

  Svar
 2. Livet i Casa Didriksen

  Sing star…. Husker den fjernt… Men nå har ikke karaoke helt vært det jeg har likt mest her i verden.
  Helgen ble bra den. Møtte jo dere! Og kom hjem og fikk sitte et døgn med en syk ettåring i fanget.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.