Har du hørt om Julenissen som bruker VIPS- men hva manglet?

Søndag formiddag var det julegateåpning i byen vår. Det var god stemning, vind og kaldt som bare det. Byen er pyntet med lys og juletrær. Tusenvis av mennesker. Guttene fikk hver sin godtepose av julenissen. Fikk og fikk. Jeg måtte vipse nissen 100-, for dem. (Skal si julenissen følger med i teknologien) Julemusikken runget utover. Julegranen ble tent. Det eneste som manglet var snø!

De to mellomste koste seg til tross for kulden ❄️

De to mellomste koste seg til tross for kulden ❄️

Vi var ute i et par timer. Guttene trosset vind og vær og holdt ut. Heldigvis hadde jeg med donkey’n og fikk varmet dem litt på den måten. Det var stor stas å se på nissetoget, traktorene, ambulansen og politibilen som var pyntet til jul og alle julenissene!

Var du på julegrantenning eller julegateåpning i helgen? Hadde du snø? ❄️ I så fall er jeg misunnelig! For jeg har virkelig lyst på snø.

Klem,

Linn ❄️

Ps, jeg blir glad om du vil følge bloggens Facebook side. Her får du siste nytt om galskapen i familien, vår rotete hverdag og mine kule gutter. Trykk HER! for å like Facebook siden vår da vel. Tusen takk for at du liker oss 💙

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Har du hørt om Julenissen som bruker VIPS- men hva manglet?

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Vi var på julegateåpning på Lørdagen. Her var det faktisk gratis godteposer, men når VOKSNE mennesker tråkker på 3 åringen for å få tak i en gratis pose da er det noe som er riv ruskende galt et sted.

  Veldig koselig i år fordi byen har fått nye julelys ❤️

  Svar
 2. Nann Karin

  Itte snø, men sno 🙂 Det blåste nordavind fra alle kanter på øya 🙂 Men, som sagt vi var i byen, ingen godtepose og derfor traff vi ingen nisse med vipps .. minsten besøkte besteforeldrene sine i forkant av toget og fikk påfyll av sukker i form av kake, sjokolade, bamsemums og drikke. Derfor gikk vi elegant forbi nissen.

  Og vi fikk til og med telt ned til julegrantening, selv om ikke lyset forsto at vi hadde kommet til 1. Vi så lyset.

  Ha en glad og fin dag

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.