God kveld i stuen!

God kveld i stuen! Daniel er ferdig på fotballtrening og kjørt til sin pappa, Sebastian og Jonathan snorker i utakt og Markus er for lengst i drømmeland. (Robert sovnet da han la Sebastian!) Roen har senket seg, jeg har inntatt den berømte hvilestillingen i sofaen og er klar for en kveld med serie. Huset burde vært ryddet og støvsugd, de mange maskinene med nyvasket klær burde vært brettet – men Ikveld tar jeg en time out!

God kveld i stuen!

God kveld i stuen!

Daniel spør meg bestandig, hver eneste kveld om hva jeg skal gjøre når jeg har sagt god natt til han. Nå har han faktisk begynt å skjønne at mamma rydder på kveldene og vasker klær. For igår spurte han meg som vanlig, men før jeg rakk å svare, svarte han seg selv «du burde vaske litt mindre klær, mamma!» Derfor tar jeg kvelden off duty Ikveld, fordi det sa sønnen min 😂

God kveld i stuen til deg også! Hva enn du gjør Ikveld!

klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “God kveld i stuen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.