Vi har adoptert en MORMOR og vi tatoverte henne!!

Da Markus var på sykehuset, var vi sammen med en spesiell liten jente, hvor vi kjenner foreldrene. Sammen med de var også Mormor. Altså den lille jenta sin mormor. Jeg levde i en sykehus-boble på den tiden og det var virkelig godt å ha noen kjente å snakke med. De var der når Robert ikke var der, de lyttet på meg og mine bekymringer og trøstet meg da jeg var nede. De fikk alle en helt spesiell plass i hjertet mitt. Og vil alltid ha det.

Vi har fått låne små venners mormor 💙

Vi har fått låne små venners mormor 💙

Tirsdag: Ettersom min mamma og guttenes mormor dessverre er død, så har vi ingen «mormor». Men heldige oss, vi har fått lov å låne Mormor! Det er vi veldig takknemlige for. Og det er stor stas, skal jeg fortelle dere. I ettermiddag kom Mormor på overaskelesebesøk til oss. Det var veldig hyggelig, for nå er det en stund siden vi har sett henne. Hun hadde til og med, med seg en pakke til alle fire guttene! Dessuten fikk vi både blomster og rødvin, fordi vi hadde bryllupsdag igår. (Tenk at hun husket det, men ikke jeg 😉 )

Stor stas med leker fra mormor!

Stor stas med leker fra mormor!

Det var som vanlig høyt støynivå her, men kanskje en smule høyere idag. Guttene lekte ivrig med sine nye leker. Daniel fikk en super kul fjernstyrt bil som lyste, Sebastian fikk duplo fly, Jonathan fikk duplo safari og Markus fikk en søt kålorm. Jonathan ble litt redd for bilen til Daniel for den bråkte litt mens Markus syns det var kjempestas å krabbe etter den. Sebastian fikk til og med tatovert Mormor! Han forsikret henne om at det ikke gjorde vondt. En liten Ted fra Vennebyen pryder nå armen hennes. Tatoveringer er nemlig skikkelig kult, i følge han. Jo flere, jo bedre …

Skjermdump fra mormor

Skjermdump fra mormor: Ted tatovering ala Sebastian

For meg er mine besteforeldre et riktig godt minne! Jeg var masse sammen med de da de levde og jeg husker det var kjempestas! Derfor syns jeg det er kjempehyggelige at vi har fått lov å «adoptere» (eller oppdatere som Daniel kaller det) mormoren til barnas venner. Hvilket av dine egne besteforeldre hadde du et ekstra godt forhold til?

Klem,

Linn 💙

Psssst, om du vil lese mer om FruBevers hverdag som daglig leder og høyeste sjef i familie O.J. følg gjerne Facebook siden vår:  Her!  

 

Annonser

8 kommentarer til “Vi har adoptert en MORMOR og vi tatoverte henne!!

  1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

    Her er det min Farmor som var min klippe i livet. Hun var som en reserve mamma og hun har alltid vært der for meg. Men så kom det en familiefeide og pga andres trang til å straffe meg snakket jeg ikke med henne på 6 år, så ble hun dement og døde for snart 2 år siden. Og det er så utrolig vondt at jeg aldri fikk sagt hvor glad jeg er i henne og hvor mye hun betyr for meg.

    Svar
  2. Louise

    For en herlig historie😊 Barna her har også Mormor. Hun heter Turid og er naboen vår. Turid sier selv at hun er barnas mormor, og jeg er ufattelig glad for å ha henne her. Alle burde hatt en bonus-Mormor😊

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.