Urettferdig H Ø S T F E R I E og skikkelig dårlig stemning i familien O.J.!

Daniel har høstferie fra skolen. Sebastian og Jonathan har vanlig barnehageuke. Da Sebastian innså at storebror faktisk ikke skulle på skolen idag, men være hjemme med Markus og meg, da ble det skikkelig dårlig stemning! Han kunne ikke skjønne at han og lillebror måtte i barnehagen og storebror skulle være hjemme! Snakk om urettferdig!

På vei til barnehagen 👣

På vei til barnehagen 👣

Denne høstferie uken 🍁🍂har vi ikke de store planene, men vi skal tilbringe tid med tanter, bestefar og Tata. Bestefar og Tata har nemlig hatt sen sommerferie i år og kom nylig tilbake etter nesten 4 uker borte. Så det er en liten evighet siden vi har sett dem. Vi gleder oss masse til å se de. Vi skal på kino å se oppdrag Dory. Vi skal en tur til Frognerparken for å fange Pokemons!  (Daniel er fortsatt ganske hektet på Pokemons og har nå lært seg navn på maaaange av. Selv skjønner jeg ikke bæret 😉 ) Ellers skal vi kose oss mest mulig!

Hva skal du i høstferien? Har du ferie eller er det vanlig uke med full rulle? Uansett: Ha en strålende dag!

klem,

Linn

 

 

Annonser

9 kommentarer til “Urettferdig H Ø S T F E R I E og skikkelig dårlig stemning i familien O.J.!

 1. Nann Karin

  Vi har høstferie, hele gjengen og vi var i Frognerparken i går. Gutta var først på tekniske museum, og da var jeg i botanisk hage. Trengte luft og stilletid.
  Pjokken gikk opp et level i Frognerparken og hadde ikke telefonen gått tom for strøm så hadde vi vært der enda. Det var et oppkomme av pokermon, og kjapt å fylle på med baller når de forsvant.

  I dag er det båttur på gutta, – og jeg varsker klær, vinduer og går inn et par nye sko 🙂 Klem te deg og gjengen.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Kan du tror Daniel gleder seg til Frognerparken? Han er helt i 100! Nesten litt komisk! Han prater om rare navn jeg aldri har hørt om og er helt spinnvill 🙂 Han har til og med kjøpt seg en sånn ekstra nødlader, i tilfelle. Den er faktisk ganske praktisk – selv til vanlig ( ikke pokemon jakt)
   Fortsatt god høstferie til dere også, Nann Karin! Ses helt plutselig! klem!!

   Svar
 2. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Her er det høstferie, og jeg har alle fire hjemme *pjuh* Men har heldigvis også mannen hjemme, slik at jeg ikke blir helt koko. Selv om han har hjemmekontor, så er det enklere å finne på noe.

  I morgen skal vi kose oss med farmor og bess + spise ute med dem. På torsdag har nest største bursdag. Fredag er det kakebaking og handling til bursdag. Og lørdagen skal vi ha 20 barn på barnebursdag (ute heldigvis). Og på søndag tror jeg vi bare skal slappe helt av og ta det med ro før skole start 😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Høres ut som en hektisk uke med myyye moro! Det er deilig med høstferie! De to mellomste skal ha litt kortere dager denne uken. Ellers skal Daniel og jeg ha litt ekstra alenetid sammen. Jeg begynner å bli skikkelig forkjølet, det er noe dritt… men idag skal vi på kinodate og lunsj etterpå. Bare han og jeg. Det blir koselig! God ferie uke søte deg! PS, rart du kommenterte nå, for jeg er akkurat inne hos deg å leser dine ti mål for oktober! Tankeoverføring! Og der våknet Makrus – jeg må lese mer senere 😳

   Svar
 3. FEMifamilien

  God høstferie. Vi har ikke før neste uke, da er det skolegutten som har mellom gutt han går deltid i bhg så tenkte å finne på noe 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, det er jo delt høstferie i Norge. Hvor i landet bor dere? Det er hyggelig å finne på noe koselig sammen. Planen er å la guttene ha litt kortere dager i barnehagen, nettopp for at vi alle kan gjøre noe sammen. Samtidig syns jeg det er veldig koselig å ha litt ekstra alenetid med bare Daniel, som idag. Vi skal på kino og spise lunsj sammen, bare vi to. Ha en strålende høstdag! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.