FruBever hopper i høyet!!

Søndag formiddag var hele #familiesuppa igjen samlet. Denne gangen var dagens mål: Carlberg gård ikke langt unna oss. Her var det nemlig marked og barna kunne hoppe i høyet! Det var boder med diverse håndarbeide som hjemmelagde, flotte scrapbook-kort, luer, vanter, lys lykter og selvfølgelig masse kortreise mat. Guttene var ikke særlig interessert i verken pannebånd eller saueskinnsfeller, men POPCORN ville de gjerne ha og KAKE! Så da ble det popcorn og kake!

En kald Sebastian til tross for at han fikk låne mamma sin jakke!

En kald Sebastian til tross for at han fikk låne mamma sin jakke!

Det blåste og var skikkelig sur vind. Sebastian frøs så fælt til tross for at han hadde på seg to jakker ..For jeg hadde jo glemt vanter til han.(Jeg glemmer stort et eller annet, hver eneste gang vi skal ut av huset. Det er ikke lett å huske på å få med seg alt til alle, hele tiden 🙂 ) Det ble en kort tur ut på gården for å hoppe i høyet. Det var moro å stå på de store høyballene og hoppe ned i det myke høyet. Eller hoppe fra høyball til høyball! Vi så til og med Gråtass der! Alle måtte selvsagt prøvesitte. Etter Carlberg gård dro vi hjem til tante Nina og tante Ekka og spiste deilige vafler og koste oss mer.

Gråtass!

Gråtass!

En deilig avslutning på en fin høstferieuke! Hvordan er det med deg? Er du klar for vanlig uke som oss eller det først nå høstferien hos deg starter? Ha en deilig dag – det skal jeg!

klem,

Linn🍁☀️🍂

 

Annonser

4 kommentarer til “FruBever hopper i høyet!!

 1. Nann Karin

  Ja, jeg er klar for enda en ny uke. Og da må vi forsøke å få til et treff. Jeg skal med minstemann på hockey i morgen, men resten av uka tror jeg er ok 🙂
  Ser ut som dere hadde det kjekt på Calberg. Pjokken fikk besøk av en kamerat og jeg fikk ryddet bort og frem klær.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, det må vi Nann Karin! Jeg har en syk Markus, Ikveld kommer Pluto (lillesøster fra Stavanger) på besøk og skal være her til fredag. Og jeg har bursdag denne uken og får huset fullt opp av familie onsdag ettermiddag. Får du til en dag til uken? Vi kan evnt snakkes nærmere?

   Carlberg var bra – foruten om vinden!! Det var så sinnsykt kald vind! Guttene frøs til tross for mye klær på seg 😳 godt å få ryddet litt også, jeg føler jeg rydder i garderoben heeeele tiden jeg! Uten at det hjelper …

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.