En meget Uvanlig start på S Ø N D A G & grilling på stranden og boblebad!

Det var uvanlig stille på morgenkvisten hos oss søndag morgen. Verken Daniel eller Sebastian var hjemme, både Markus og Jonathan sov til 07.30 (!!) – noe som skjer utrolig sjeldent. Jeg skjønte ingenting da jeg våknet å tittet på klokken og oppdaget at det var jo faktisk lyst ute. Det er det jo aldri ellers når jeg blir vekket. Som kan være alt fra 04.30 tiden til 06 som er mer normalen her. Idag beviste de minste guttene at de kan sove lenge, om de bare vil.

Ut på tur - aldri sur ☺️

Ut på tur – aldri sur ☺️

Ut på tur – aldri sur! Etter frokost var vi en tur på fantastisk, vakre Alby med #familiesuppa. Det var deilig høststemning og solen skinte! Jammen varmet den litt også. Barna lekte rundt på stranden, syklet i skogen og klatret på moloen. Vi hadde med oss grill, grillpølser, tante Ekkas hjemmelagde kanelsnurrer (-som trolig er de beste som finnes) og selvsagt litt sjokolade. For en fantastisk deilig formiddag. Guttene storkoste seg. Det er starten av oktober, været er deilig og vi var på stranden og grillet!

Grillsjefene tante Nina og Jonathan 🍴

Grillsjefene tante Nina og Jonathan 🍴

På veien hjem sovnet alle guttene, så vi bar de bare rett inn på sofaen, kledde av de uteklær, skiftet bleier og de sov videre. Skal si det tar på med frisk luft, gitt. Jeg fikk til og med sovet en stund! En hverdagsluksus jeg svært gjerne kan bli vant til 💤.

På ettermiddagen hoppet vi ut i boblebadet alle sammen. Det er så moro å se guttene storkose seg og plaske og «dykke». Igår var det veldig populært å fikse sveisen sin med vann 😂 Sebastian var også veldig opptatt av at bladene var blitt gule, røde og oransje. Det var fascinerende, syns han. En halvtime i boblebadet er super deilig for kropp og sjel. Tenk at jeg for 3 år siden var så negativ til at vi skulle ha dette på terrassen … Det er definitivt jeg som bruker det mest, med guttene!

💙

💙

Ha en strålende mandag! Her vurderer jeg å finne veien til sengen igjen – formen er dalende, hodet verker, kroppen verker og mandlene mine kjennes ut som om de skal eksplodere! Ønsk meg god bedring 🤒🤕😷🤒

klem,

Linn🤒

 

 

Annonser

2 kommentarer til “En meget Uvanlig start på S Ø N D A G & grilling på stranden og boblebad!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   En lang utedusj på terrassen før eller etter boblebadet er ikke å forakte, Anja! Det er noe helt spesielt å stå naken ute, dusje, høre på fuglene, se flyene på himmelen og bare nyte naturen. Jeg må si jeg er så glad for at Robert omtrent trumfet igjenom dette boblebadet – for vi bruker det hele tiden. (og jeg mest!)

   Ha en strålende kveld du også 😉 Skal du bake noe digg ikveld også?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.