Barnevennlig Halloween DYI tips – enkel og rimelig!

De siste årene har Daniel hatt for tradisjon å feire Halloween. Da har han invitert gutte-gjengen hit på alt fra skumle mumie pølser i brød, edderkopp muffins, blodig popcorn og ekle pizzasnurrer!

Edderkopp-muffinsene er sjokoladekake laget i vanlig langpanne form. Så brukte jeg en food cutter og trykket ut rundingene (kroppene), sjokoladeglasur med brunt strø på. Non stop med konditorfarge til øyne og salt lakris snøre til ben. Ganske skumle, men litt søte også ikke sant?

img_0647

Pyntet til Halloween fest ifjor 🎃

Pyntet til Halloween fest for to år siden 🎃

Det har vært en hit hvert år og guttene storkoser seg! Spisestuen blir pyntet skummel med edderkopppinn og store, litt skumle edderkopper er å finne de merkeligste steder! Marshmallows ansikt på pinner. Jeg pyntet marshmallows med konditorfarge og tegnet diverse ansiktsuttrykk. Veldig populært blandt de små gjestene. Alle de små skumle gjestene til Daniel fikk en liten godtepose med godis i, men også en tannbørste 😂

Stemning!

Stemning!

img_0645

Jeg tenner lys i egenlagde mumie-lykter som guttene og jeg laget for noen år siden. Disse er superenkle å lage: ta tomme babymatglass / syltetøyglass og vask de godt. Surr litt bandasje rundt de, limes fast. Pynt med øyne eller tegn med sort tusj. Veldig enkelt, ikke sant?

img_0644

Selvsagt kler vi oss ut også. Her kan man kle seg ut i akkurat det man vil, det må ikke være skummelt.

Skumle, men søte brødre 🎃

Skumle, men søte brødre 🎃

Feirer du Halloween? Hvordan? Her har det bare blitt sånn at vi har fest. Selvsagt har vi litt godteri til alle barna som kommer på døren også. Da er det viktig å huske på å ikke ha en stor skål med masse smågodt i. Men heller satse på ting som er pakket inn. (Hygieniske årsaker) Kjærlighet, små karameller og tyggis er supert! Et år laget jeg edderkopp-muffins og pakket inn hver og en i celofan, men det gadd jeg ikke flere år 😂 Det tok for lang tid.

Klem,

(heksa) Linn 🎃

I år var jeg så heldig å vant Halloween Twister spill også – så dette skal de små gjestene få prøve i år!

img_0676

Ps, om du vil følge oss på bloggens Facebook side blir vi veldig glad 🎃 Klikk: HER

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Barnevennlig Halloween DYI tips – enkel og rimelig!

 1. anita Husevåg

  Morsomt at denne skulle poppe opp i facebookfeeden min nå i kveld. Jeg og gutta har nemlig nettopp endevendt skapet på gjesterommet på jakt etter noe som kan brukes som halloweenkostymer.
  Vi hadde halloweenfest her i fjor, og skal ha det igjen i år også. Har invitert noen venner og familie. Litt fin mix rett og slett. I fjor regna det sånn at ungene bare orket å gå for å ringe på døren på de nærmeste husene her, og jeg må innrømme at jeg håper det skjer i år også :p

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, det er jo i disse tider at alt med Halloween popper opp 🎃 Jeg var ute å gikk 45 min med Daniel og hans kompiser igår – det var leeenge! Er skkker på at de ville gått mye lenger og. Ha ha! Hva gjør man ikke for litt godteri? Her får guttene bruke kostymene vi allerede har, gidder ikke å kjøpe noe nytt. Daniel har alltid vært veldig glad i å kle seg Ut, så han har mange kostymer øvelse mellom. Ha en god kveld, søte Anita!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.