The Real Housewife of Moss **The O.J. family –>

.. er meg!

Det er lite jeg ser på TV, det går mest i Dr. Mc.Stuffins, Vennebyen, Pokémon og Ninjago. Selv da, ser jeg sjeldent på. Om morgenen hender det «god morgen Norge» står på, når guttene er levert i barnehagen og fulgt til skolen. Men selv da ser jeg sjeldent på. Jeg liker å ha litt bakgrunnsstøy på bare.

img_0618

For noen dager sveipet jeg innom The Real Housewifes of Beverly Hills. Har du sett det før? Jeg ble ihvertfall sittende å se på dette programmet og kunne fort fastslå at deres hverdag og min hverdag ikke var i nærheten av å være like! I det hele tatt.

De hadde en intim koselig middag – på en fancy, dyr restaurant- med venner og uvenner (for de kranglet og baksnakket hverandre hele tiden) og ble underholdt med intimkonsert med Andrea Bocceli. Jeg – selvutnevnt Real Housewife of Moss, spiste (tørre) fiskepinner og pommes noisettes til middag. For det bestemte Sebastian. Jeg hørte ikke Andrea Boccelis vakre toner, men Markus gråte og Sebastian og Jonathan prøvde å sette hverandre i fengsel med gaflene sine. Og var relativt høylytte, da ikke på en avslappende Andrea Bocceli-måte.

This is me: the housewife of Moss! Glamorøst, ikke sant?

This is me: the housewife of Moss! Glamorøst, ikke sant?

Itilegg gikk de rundt i de hotteste designernes siste kjoler, på en helt vanlig hverdag. Litt sånn: hey, jeg bare fant denne fantastiske kjolen og bare slang den på meg. I tillegg våknet jeg med den perfekte sminken og stylet hår. På en helt vanlig ukedag! Særlig da! Her går the real housewife stort sett rundt i en deilig joggebukse og en ammetopp som gjerne stinker litt gulp eller kaviar! Håret er satt opp i en knute midt på hodet og sminken er totalt fraværende.

FruBever tar en "fotballfrue", 7 dg etter fødsel...

FruBever tar en «fotballfrue», 7 dg etter fødsel…, ganske likt mine «kollegaer» i Real Housewifes of Beverly Hills… eller hva?

Når jeg tenker på det, er det faktisk sånn at jeg er glad i hverdagen min! Jeg ville ikke byttet den bort mot noen verdens ting. (OK da, jeg må innrømme at jeg savner å gå i mine høyhælte sko, de står fint i garderoben og venter på meg) Ville DU byttet bort din egen hverdag, med en housewife of Beverly Hill? Hvorfor / hvorfor ikke?

Et skap fullt av sko, venter på at jeg gang skal bruke de igjen 👠

Et skap fullt av sko, venter på at jeg gang skal bruke de igjen 👠

 

L💙

 

 

Annonser

8 kommentarer til “The Real Housewife of Moss **The O.J. family –>

 1. Louise

  Ha ha ha ha, er lenge siden jeg har ledd så godt altså😂😂😂 Real housewife of Moss😂😂😂 Klarer ikke stoppe å le her.
  Jeg elsker den serien på tv, og jeg elsker innlegget ditt her. Jeg kunne gjerne byttet med dem borte i Høllywooooood en dag eller to, jeg altså😂 Jeg skulle gjerne hatt skoa dine også forresten😂😂
  Gud, jeg ler og tørker lattertårer enda.
  Helt konge!

  Svar
 2. FEMifamilien

  hehe jeg ville nok ikke det. men kanskje fått litt av pengene dems haha.
  nei har det så flott med mine 3 sønner å mannen , glomor å kliss er ikke noe for meg :p

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg trives også (u)lovlig godt i joggings og sminke har jeg knapt brukt de siste årene 😂 Merker jeg gleder meg skikkelig til å bruke høye hæler og føle meg liiitt fin igjen. Kanskje jeg kommer innom deg en dag, sånn bare for å lufte skoene mine litt. Hi hi! Ha en strålen dag, Anja!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.