Mister du også hår? Jeg røyter mer enn 10 hunder -til sammen!! (Barn…)

Greit jeg mistet noe hår da jeg ammet de tre andre også – men  mister jeg mer hår enn med alle se andre, til sammen! Det er helt drøyt altså! Når jeg vasker håret kan jeg stå å bare dra ut store tufser med hår. Det bare ramler av! Det kjipeste er å vaske håret og gre det, da ser børsten min sånn ut:

Krise?!

Krise?!

Jeg var nylig hos frisøren for å klippe meg for første gang på 3 (!!) år! Min søte frisør sa hun kjente godt at håret mitt hadde minsket i omfang. Så det er ikke bare noe jeg innbiller meg! Har du mistet mye hår under svangerskap / tiden etterpå? Hva gjorde du? Tok du noe vitaminer? Kan du anbefale noen produkter som virker?

Jeg røyter ...

Jeg røyter …

L💜 – uten så mye hår …

 

Annonser

3 kommentarer til “Mister du også hår? Jeg røyter mer enn 10 hunder -til sammen!! (Barn…)

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Gjør du noe for å ikke miste så mye hår? Jeg blir stresset, jeg altså! Mister såååå store mengder! Hørte rykter om at ØL (?) pga B vitaminer, var fint å drikke. Fint, jeg liker ikke øl en gang … Så jeg håper på noen andre tips! 🙂 Si ifra om du kommer over noen andre kjerringråd, Anja 😉

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.