Liseberg (spy!) & sovne i sitt eget bursdagsselskap! (Er det mulig det da?)

Jeg er vel ikke den eneste som føler at ukene suser avgårde? Var det ikke nettopp mandag? Denne helgen hadde Robert og Daniel sin årlige guttetur med onkel Christian og fetter Adrian til Liseberg. Dette er et skikkelig høydepunkt for guttene, og de gledet seg selvsagt helt enormt til å reise. Alle smøbrødre (og mamma) må pent bli hjemme, da de har satt en aldersgrense på 6 år å bli med. Mulig Sebastian kan være med neste år, men i utgangspunktet må han pent finne seg i å vente nok et år. Det var en strålende fornøyd gutt som kom hjem lørdag med en stoooor frosk (bamse) og med masse sjokolade han hadde vunnet! Han gledet seg stort da han lurte meg til å spise jelly beans – mitt favoritt godteri – som smakte spy! Et nytt spill de har laget hvor det er mange farger og hver farger har en god (vanlig) smak og en vond (alt fra som i mitt tilfelle, spy, til gress smak, tannpasta, hundebæsj og andre ekle smaker) Jeg kan bare si at det smakte virkelig spy! Det er sjeldent jeg spytter ut ting jeg allerede har i munnen, men denne gikk rett ut – tror det var ren refleks.

styr for all del unna dette spillet om du virkelig er glad i Jelly Beans!

styr for all del unna dette spillet om du virkelig er glad i Jelly Beans!

Vi hadde familiefeiring for Jonathan som fylte 2 år tidligere i uken. I noen timer var huset fullt av familie, både små og store. Jonathan ble plutselig litt sjenert og ville knapt pakke åpne opp pakkene sine. Da han først kom i gang og åpnet en buss, var han strålende fornøyd! For buss hadde han ønsket seg! Bursdagsbarnet sovnet fem minutter etter vi satt oss til bords og våknet etter kaffe og kake, rett før alle gjestene dro. Det tar på med bursdag, gitt! En hyggelig ettermiddag med masse latter og verdens beste familie. Min familie.

Vår lille,store 2 åring!

Vår lille,store 2 åring!

 

L🎈

4 kommentarer til “Liseberg (spy!) & sovne i sitt eget bursdagsselskap! (Er det mulig det da?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.