All I ned is LOVE (ekte kjærlighet), eller hva? Og fremkalling av bilder!

Jeg har alltid vært veldig, veldig familiekjær. Etter at jeg fikk min egen lille (store) familie med Robert og guttene våre, har dette bare blitt enda mer forsterket. Jeg elsker guttene mine over alt på jord! Jeg er veldig glad i å se på bilder / videosnutter av guttene mine. Da blir jeg ofte rørt. Rørt av min egen kjærlighet til de. Rørt over søskenkjærligheten guttene viser hverandre. Tenk så heldig jeg er som er mamman deres!

imageimageimage

Det er ikke lett å ta bildet av de alle fire. Eller det vil si at det er lett å ta bilde, bare ikke like enkelt å få de alle til å se på meg samtidig! Det har jeg prøvd flere ganger …

image

Jeg prøver å forevige så mange øyeblikk jeg kan, for plutselig er guttene blitt så store. De syns også det er morosmf å se på bilder eller filmer av seg selv. En ting jeg syns er undervurdert er å fremkalle bilder. Jeg kan knapt huske sist jeg gjorde det selv, men skal jeg gjøre det. Det er så hyggelig å bla i fotoalbum sammen med guttene. Daniel har sikkert 8-10 album fra han var liten, ingen av 3 andre guttene har ett eneste album 😂 Så der har jeg virkelig en jobb å gjøre! Er du flink til å lage album? Familiealbum?

L💙

 

 

Annonser

4 kommentarer til “All I ned is LOVE (ekte kjærlighet), eller hva? Og fremkalling av bilder!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Blogg er innafor, Anja! Burde jo være det? Jeg har faktisk veldig dårlig samvittighet ovenfor guttene når det gjelder det – for det er så koselig å sitte å bla i album. Jeg har jo flere fra jeg var liten og det fortsatt hyggelig å titte i dem. Det syns guttene og 🙂 Så jeg har en stor jobb foran meg …

   Svar
 1. FEMifamilien

  Grom gjeng 🙂 hihi. Jeg er som deg blir rørt å stolt av snutter filmer av guttene mine 🙂
  Album ja 1 mann fikk mange album, 2 mann litt mindre å minsten (8 månder)har jeg akk fremkaldt litt bilder. Egt så hadde jeg en plan om å fremkalde å lage album rett fra nettet minst 2 ganger i året meeeennnn…… nå har vi mange bilder som ikke ahr noen plass ,kun ligger i en bonke. hehe.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Takk 🙂 Det syns jeg og! ha ha! Det er skikkelig hyggelig, ikke sant? Å mimre litt tilbake – tiden går jo så himla fort! Godt jeg ikke er den eneste som gikk hardt ut med førstemann.. Men du har ihvertfall fremkalt de, mye mer enn jeg har gjort. Jeg har de kun digitalt og er livredd for å miste de, til tross for back up på det. Rar verden vi lever i. Jeg skal få fremkalt alle bildene mine i løpet av uken! Det er målet mitt. Kanskje vi kan motivere hverandre til å bare begynne? Jeg trenger et kick bak, tror jeg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.