Soft is med varm sjokolade saus og pommes frites!

Soft is med pommes frites, salt lakris eller varm sjokolade? Hva foretrekker DU?

Sære matvaner har vi vel alle sammen? Her spiser guttene det meste. Daniel spiser det meste, går litt i perioder på hva han digger og hva han ikke liker såååå godt. Sebastian har plutselig fått det for seg at han ikke liker paprika og poteter – til tross for at han alltid har spist det før. Jonathan spiser absolutt alt! Til og med mat som reker, blåskjell, erter og franske oster. Markus har akkurat begynt å like grøt. Det tok jo bare 3 måneder! Vi er en matglad familie som liker det aller meste.

Jeg elsker soft is! Spesielt med salt lakris strø og gjerne meduser bringebærstrø i et beger ved siden av. Så jeg kan blande! Det er lite som slår en soft is dynket med knasende deilig strø! Hva er din favoritt variant av softisen?

Jeg elsker softis og masse, masse strø!!

Jeg elsker softis og masse, masse strø!!

Soft is med varm sjokolade saus og pommes frites!

Soft is med varm sjokolade saus og pommes frites!

For ikke lenge siden fikk det for meg at soft is og pommes frites (av alle ting!) burde prøves! Salt og søtt er jo en bra kombinasjon. Ikke overrasket, så syns jeg det var ganske digg! Likevel tror jeg det er en stund til jeg bytter ut ketsjup med soft is til pommes frites 🍦

Har du noen rare, sære varianter til softis? Hva? Jeg prøver gjerne ut din variant! Ha en strålende dag ☀️ Og spis en 🍦!

L💙

Annonser

6 kommentarer til “Soft is med pommes frites, salt lakris eller varm sjokolade? Hva foretrekker DU?

 1. anita Husevåg

  Lakris er min store issynder. I sverige hadde de Milkshake på Max med lakris og bringebær – jeg bare måtte ha! Der ha de og lakrisis eller lakristoppinger i alle mulige varianter, så mens andre kjøper alkohol kjøper jeg lakrissaus til is :p
  Det strøsselet med pære og bringebær er også nydelig, så nydelig at vi måtte stoppe på vei til sykehuset for å kjøpe softis når jeg skulle føde Lukas.
  I sommer har jeg for øvrig også spist is, med popkorn og karamellsaus – som du nevnte selv – søtt og salt. Det var faktisk ganske godt.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Å! Det hørtes digg ut! Det skal jeg sjekke ut neste gang jeg er i Sverige! Nam, nam!!
   Pære og bringebær hørtes digg ut også!! Fikk skikkelig lyst på softis nå! Med masse strø på!

   Der jeg jobbet tidligere hadde vi softismaskin og popcornmaskin – gjett hva jeg spiste til lunsj hver dag? Hahaha!

   Svar
 2. Teresia

  Hihi, det testade jag för flera år sedan. (Nog närmare 15 år sedan) Oj vad gammal jag lät nu. 😉
  Det var när jag på mc Donald fick en is som kompensation för att de lagade till för få Nuggets. Där satt jag med en is som sakta smälte och lösningen blev att kombinera. Smakade ungefär som keks-is. 😊

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.